Nieuwsbrief Blok Plaatmateriaal

Blok Plaatmateriaal Nieuws

Blok Plaatmateriaal houdt u graag op de hoogte van alle prijs aanbiedingen en het laatste nieuws. Like ons op Facebook of volg ons op Twitter. Nieuws per e-mail ontvangen? Ga naar het contact formulier of stuur een e-mail naar info@blokplaatmateriaal.nl 

November 2016

Eindproduct met onze halffabricaten

Voor Frans Nobel van Ik-Advies leveren wij al enkele jaren halffabricaten. Hieronder een voorbeeld van een kast voor een talent gerichte basisschool in Veenendaal, Tamim. Er is hier gekozen voor meubilair wat creativiteit motiveert, wat aansluit bij hun onderwijsvisie. Door het produceren van een halffabricaat door Blok Plaatmateriaal / Blok Plaatbewerking kan er meubilair op maat en naar wens worden geleverd door Ik-Advies tegen een concurrerende prijs.

Neem contact op met de afdeling verkoop voor meer informatie over levering van halffabricaten of het tonen van uw project hier.


Terug...