Nieuwsbrief Blok Plaatmateriaal

Blok Plaatmateriaal Nieuws

Blok Plaatmateriaal houdt u graag op de hoogte van alle prijs aanbiedingen en het laatste nieuws. Like ons op Facebook of volg ons op Twitter. Nieuws per e-mail ontvangen? Ga naar het contact formulier of stuur een e-mail naar info@blokplaatmateriaal.nl 

December 2016

Creëer authenticiteit met Decospan Querkus

R&B Interieurbouw uit Goes heeft authenticiteit gecreëerd in deze prachtige keuken door gebruik te maken van Decospan Querkus. In deze collectie staat eikenhout centraal en kan in verschillende varianten als duurzaam product in een interieur worden toegepast. Voor deze keuken is gebruikt gemaakt van de Oak Vintage Hoboken, waarbij er oude balken zijn geüpcycled met behoud van het authentieke karakter. Voor meer informatie over de Querkus collectie klik HIER.


Terug...