Nieuwsbrief Blok Plaatmateriaal

Blok Plaatmateriaal Nieuws

Blok Plaatmateriaal houdt u graag op de hoogte van alle prijs aanbiedingen en het laatste nieuws. Like ons op Facebook of volg ons op Twitter. Nieuws per e-mail ontvangen? Ga naar het contact formulier of stuur een e-mail naar info@blokplaatmateriaal.nl 

January 2017

Blok Plaatmateriaal op BouwBeurs 2017 en Material Xperience 2017

 
BouwBeurs 2017

Een dag BouwBeurs is een dag on tour om je vakkennis te vergroten. Gezellig met je collega’s, solo, samen met je opdrachtgevers of met je vrouw. Hier krijg je antwoord van deskundigen. Natuurlijk van honderden exposanten, maar ook tijdens presentaties in de verschillende expertise-theaters. 
De stand van Blok Plaatmateriaal vind je in Hal 7. D018. In samenwerking met Easypers presenteren wij de laatste trends in HPL, renovatie deuren en decoratieve afbouw materialen. Je bent van harte welkom!
BouwBeurs 2017 is van 6 t/m 10 februari 2017 in de Jaarbeurs. De openingstijden zijn dagelijks van 9.30 - 17.30 uur. Op donderdag is er een avondopenstelling tot 20.30 uur.
   

BouwBeurs 2017

 
Material Xperience 2017

Material Xperience is indrukwekkend, innovatief en inspirerend. De aankomende editie is gelijktijdig met BouwBeurs 2017. Hier vind je Material Xperience in het midden van de hallen. De ingang is via hal 9.
Blok Plaatmateriaal presenteert op stand C32 van de Italiaanse producent 3B, MaxxiMatt en MaxxiGloss : dit is een decoratief plaatmateriaal met een super mat of juist een super hoogglans uitstraling. Door de speciale oppervlaktebehandeling hebben deze platen een extreem duurzaam oppervlak met een zeer hoge krasbestendigheid.
 
Material Xperience 2017


Terug...