Nieuwsbrief Blok Plaatmateriaal

Blok Plaatmateriaal Nieuws

Blok Plaatmateriaal houdt u graag op de hoogte van alle prijs aanbiedingen en het laatste nieuws. Like ons op Facebook of volg ons op Twitter. Nieuws per e-mail ontvangen? Ga naar het contact formulier of stuur een e-mail naar info@blokplaatmateriaal.nl 

February 2017

Bespaar nu op spuitwerk!Vanuit voorraad leveren wij gemelamineerd MDF waarbij 1 zijde is voorzien van een melamine in diverse kleuren en de andere zijde van een witte grondeerfolie. Hierdoor hoeft maar 1 kant gespoten te worden!

De plaat is te verkrijgen in de maat 2800 x 2070 x 18 mm. De verkrijgbare kleuren melamine zijn wit, lichtgrijs, antracietgrijs, crème en zwart.

Stalen kunt u aanvragen via de verkoopafdeling of stuur een e-mail naar info@blokplaatmateriaal.nlTerug...