Nieuwsbrief Blok Plaatmateriaal

Blok Plaatmateriaal Nieuws

Blok Plaatmateriaal houdt u graag op de hoogte van alle prijs aanbiedingen en het laatste nieuws. Like ons op Facebook of volg ons op Twitter. Nieuws per e-mail ontvangen? Ga naar het contact formulier of stuur een e-mail naar info@blokplaatmateriaal.nl 

May 2017

Unilin Evola bij Blok Plaatmateriaal. 168 decors HPL en plaatmateriaal.

Overeenkomst dealerschap Unilin Evola met Blok Plaatmateriaal. 168 decors HPL en plaatmateriaal.

Overeenkomst dealerschap Unilin Evola met Blok Plaatmateriaal.

UNILIN Evola is een inspirerende collectie decoratief plaatmateriaal in 168 designs, beschikbaar in HPL (high pressure laminate), gemelamineerde platen (melamine) en kantenband. UNILIN Evola belooft u levensechte houtdecoren en authentieke reliëfstructuren. In combinatie met een verrassend palet effen kleuren bezorgt deze collectie u creatieve vrijheid voor elk interieurproject.

unilin-evola

Terug...