Nieuwsbrief Blok Plaatmateriaal

Blok Plaatmateriaal Nieuws

Blok Plaatmateriaal houdt u graag op de hoogte van alle prijs aanbiedingen en het laatste nieuws. Like ons op Facebook of volg ons op Twitter. Nieuws per e-mail ontvangen? Ga naar het contact formulier of stuur een e-mail naar info@blokplaatmateriaal.nl 

October 2017

Blok Plaatmateriaal pakt groots uit op de Hout Pro+ !

HoutPro+ vindt plaatst van 31 oktober t/m 3 november in de Brabanthallen in 's Hertogenbosch en is de belangrijkste beurs voor de houtverwerkende sector.

Op onze nieuwe imposante qubical stand wordt het thema kleur en structuur in grote diversiteit uitgelicht . Wij tonen u de mooiste en meest exclusieve decoren en fineren, de diepste en meest spraakmakende structuren en de extreem krasvaste platen uit onze collecties. Ontdek de vele mogelijkheden van onze collecties 3B, Abet, Decospan, Unilin Evola en Formica in combinatie met ons complete programma basismaterialen en de toegevoegde waarde van Blok Plaatbewerking en Easypers.

Ontdek wat Blok Plaatmateriaal voor u kan doen en bezoek onze stand (nr. 3312) tijdens HoutPro+. U bent van harte welkom! Nog geen kaarten? Gebruik exposantencode BLO194 op www.houtproplus.nl

Terug...