Nieuwsbrief Blok Plaatmateriaal

Blok Plaatmateriaal Nieuws

Blok Plaatmateriaal houdt u graag op de hoogte van alle prijs aanbiedingen en het laatste nieuws. Like ons op Facebook of volg ons op Twitter. Nieuws per e-mail ontvangen? Ga naar het contact formulier of stuur een e-mail naar info@blokplaatmateriaal.nl 

October 2017

Unilin Evola trakteert!

UNILIN Evola trakteert: een wijnpakket bij elke 20 platen!

De feestdagen staan alweer bijna voor de deur! UnilinEvola-NL gaat helpen deze dagen nog mooier te maken. Vanaf nu tot en met 1 december ontvangt u bij elke bestelling van 20 gemelamineerde platen of 20 vellen HPL een wijnpakket met 2 heerlijke wijnen.

Het wijnpakket bevat 1 fles rode wijn Grand Bateau 2016 en 1 fles witte wijn Grand Bateau 2015 en wordt midden december door ons verdeeld. Perfect op tijd voor de feestdagen! Bestel nu uw platen bij Blok Plaatmateriaal! Kijk voor de actievoorwaarden: www.unilinpanels.com


Terug...