Nieuwsbrief Blok Plaatmateriaal

Blok Plaatmateriaal Nieuws

Blok Plaatmateriaal houdt u graag op de hoogte van alle prijs aanbiedingen en het laatste nieuws. Like ons op Facebook of volg ons op Twitter. Nieuws per e-mail ontvangen? Ga naar het contact formulier of stuur een e-mail naar info@blokplaatmateriaal.nl 

November 2017

Waarom kiezen voor Formica TrueScale?

Formica TrueScale laminaat geeft u de authentieke uitstraling van hoog waardig materiaal, zoals marmer, kwarts en hout. Het belangrijkste kenmerk is dat er over de volle breedte van het laminaatvel geen herhaling voorkomt; de volle schoonheid van de patronen wordt juist op grote schaal zichtbaar.

Kenmerken en voordelen
-hoge resolutie, natuurgetrouwe prints
-lichtgewicht
-onderhoudsvriendelijk
-eenvoudig schoon te maken
-hygiënisch
-niet poreus
-slijtvast
-schokbestendig
-vervormbaar om ronde vormen te maken
-kostefficiënt
-verkrijgbaar in brandvertragende uitvoering

Voor de folder, monsters of prijzen neem contact op met de verkoop afdeling.
 

Terug...