De dienstverlening op transportgebied is voor de regio Zuid Holland aangescherpt. Na een proefperiode van enkele maanden kunnen wij nu ook voor het overgrote deel van Zuid Holland iedere dag leveren! Op die manier bieden wij deze regio betere en betrouwbare mogelijkheden. Bestel voor 15:00 uur en u heeft het de volgende dag al in huis.

Ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel. Door deze positieve wijziging in het transportschema toe te passen, bieden wij meer mogelijkheden en efficiëntie op transportgebied. Hiermee kunnen wij de regio Zuid Holland perfect bedienen.

Wij nemen uw logistieke zorg uit handen en met ons gekwalificeerd personeel garanderen wij u altijd de beste kwaliteit en begeleiding van uw levering. Wij werken met vaste chauffeurs via Van de Hoef Transport en Van Ammers Transporten. Onze wagens kunnen worden voorzien van een meeneemheftruck (kooiaap) om de goederen zelfstandig te kunnen lossen. Daarnaast zijn enkele van onze wagens voorzien van een kraan die op hoogte kan lossen.

LET OP: Onderstaande routekaart is indicatief. Om de vrachtkosten voor u en voor ons zo laag mogelijk te houden proberen wij te plannen volgens onderstaande postcode-en routekaart. Op verzoek en in overleg kunnen wij vrijwel altijd voorzien in een snellere levering. Informeert u gerust bij onze verkoopafdeling naar onze uitgebreide logistieke mogelijkheden.

Transportschema