Wij gaan voor duurzame kleding!


Bij Blok plaatmateriaal hechten wij veel waarden aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit willen we steeds verder doorzetten. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met JAKO. Zij leveren bedrijfskleding, die gemaakt is van gerecycleerde grondstoffen of biologisch katoen!

Duurzame natuurlijke vezels en omstandigheden
JAKO staat bekend om haar sportkleding, maar heeft sinds kort ook een lijn voor bedrijfskleding uitgebracht.  Onder het label Teamline ORGANIC is JAKO erin geslaagd duurzame kleding te produceren. Dit wil zeggen dat onze bedrijfskleding vanaf nu uitsluitend is gemaakt van gerecycleerde grondstoffen of biologisch katoen!

Verantwoord omgaan met natuurlijke hulpbronnen en goede arbeidsomstandigheden zijn belangrijke factoren voor ons. JAKO werkt met gecertificeerd biokatoen en gerecycleerde grondstoffen in de hele Teamline ORGANIC. Bovendien heeft de kleding een zeer lange levensduur dankzij verstevigde naden en vezels van gekamd ringgesponnen katoen.

Wij kijken niet alleen naar een partner die duurzame producten ontwikkelt, maar we kijken ook naar hoe zij te werk gaan. JAKO neemt hierin haar verantwoording en is daarom actief betrokken bij het streven naar duurzaam ondernemen. JAKO is aangesloten bij diverse partijen waaronder bij Amfori BSCI, een toonaangevend initiatief te verbetering van de arbeidsomstandigheden in supply chains waar ook ter wereld.

Wij kijken uit naar een langdurige samenwerking en zijn blij dat we ook met onze kleding een bijdragen kunnen leveren aan een beter wereld. Op naar meer van dit soort samenwerkingen! 

Kleding is bedrukt door Ab Geldermans