Vrijdag 26 juni van dit jaar vindt de 3e editie van Creative Heroes Award plaats in Capital C in Amsterdam, het clubhuis voor de creatieven. Op deze dag worden de prijzen uitgereikt aan de grote creatieve helden van dit moment in Nederland. Dit jaar zijn wij partner geworden van dit unieke event. We eren de mensen achter de vele baanbrekende concepten en innovaties, creatieve verschilmakers en procesveranderaars die ons land voortbrengt.

Doel van de award
Het doel van de Creative Heroes Awards is het creëren van een relevant platform, binnen en buiten de creatieve sector, voor creatieve professionals, ondernemers en bedrijven die een blijvende positieve verandering (impact) voor mens, maatschappij en/of milieu weten te realiseren. De impact is hier de essentie.

Vijf winnaars en een Superheld
De jury wijst winnaars aan in vijf verschillende categorieën die zijn ingedeeld naar mate van impact. De schalen lopen op van creatieve professionals die impact maken op persoonlijke schaal, lokale schaal, regionale schaal, landelijke schaal en impact op mondiale schaal. De jury selecteert per award maximaal vijf genomineerden. Tijdens de feestelijke awardavond in Capital C in Amsterdam kiest het aanwezige publiek als klap op de vuurpijl wie met de Superhero Award naar huis gaat.

Jury 2020
Een vakkundige jury kiest de nominaties en winnaars van de Creative Heroes Award 2020. Taco Schmidt, oprichter van Qindle Innovation & Design, is voorzitter van de jury.

De jury bestaat dit jaar verder uit: Samira Boon, textielarchitect bij Studio Samira Boon en een van de Creative Heroes van 2017; Hans Brandt, onafhankelijk consultant Identiteit en Branding; Leonne Cuppen, eigenaar van Yksi Connect; Kim Dingler, directeur Marketing & Strategie bij Talpa; Petran van Heel, Sector Bankier Bouw bij ABN AMRO Bank; Mark van der Net, Head of Innovation bij Total Design; Reinder Bakker, ontwerper en oprichter van Overtreders W; Liedewij Hentenaar, directeur van Radio Adviesbureau (RAB); Marjolein Vreeburg, oprichter van MV Architects en een van de Creative Heroes van 2017; Xander Kotvis van de Revolution Foundation, circulair systems voor festivals en events; Floris Müller, uitgever en publicist, PBQ Media; Lieke Genten, creative partner bij Claessens Erdmann.

Blok gelooft in de wisselwerking tussen de creatief en de ondernemers. We zijn ervan overtuigd dat het een waardevolle stap is om partner te mogen zijn van Creative Heroes Award 2020. 


Ken of ben jij de Creative Hero van 2020 ? Meld je dan voor 1 april 2020 aan op creativeheroesaward.com