Blok aanwezig bij Design & Dynastie in Fulda


De grote zomertentoonstelling 'Design & Dynastie' is gestart. Een prachtige koninklijke tentoonstelling in het barokke stadspaleis van Fulda met historische meubels, sieraden en alledaagse voorwerpen in combinatie met hedendaagse kunst en design uit Nederland gepresenteerd op ons plaatmateriaal.


Aanleiding is het 250e geboortejaar van Koning Willem I Frederik [1772-1843]. Niet iedereen weet het, maar voordat hij onze eerste koning werd, regeerde hij van 1802 tot 1806 over het vorstendom Nassau-Oranje-Fulda in Duitsland. Voor de eerste koning in Nederland begon het allemaal in Fulda!

De sokkels en signing zijn gesponsord door ons. Het plaatmateriaal is voorzien van een geprinte folie of behang van Nautasign. Letter Z Design heeft deze prachtige ontwerpen van Maarten Spruyt gebouwd. Kortom, zeker de moeite waard om te bezoeken.

De tentoonstelling, onder leiding van Nicole Uniquole, is van 18 juni t/m 28 augustus te bewonderen. > Stadtschloss, Fulda Schlossstr. 1, 36037 Fulda 

Gratis toegangskaart bij uw bestelling
Wij willen u, als trouwe klant, graag de gelegenheid bieden om de koninklijke zomertentoonstelling bij te wonen. Daarom geven wij een gratis toegangskaart weg bij uw bestelling!

Voorwaarden: 
• Bij een bestelling vanaf 24 juni t/m 22 augustus kunt u eenmalig een toegangskaart aanvragen.
• Het bedrag van uw bestelling is niet relevant.
• U moet zelf aangeven of u een toegangskaart wilt ontvangen.
• U heeft recht op eenmalig een toegangskaart, dus niet bij iedere bestelling
• De toegangskaart wordt op datum aangeboden. Bij aanvraag, neemt een werknemer van Blok contact met u op om de datum te bespreken en de toegangskaart definitief te maken. 


  

 
Fotografie: Nicole Marnati