Duurzaam ondernemen realiseren we op veel verschillende manieren. Daar denken we elke dag over na. Ook de kleine dingen, moeten we niet uit het oog verliezen. Denk hierbij aan het weggooien van verpakkingsmaterialen die nog in goede staat zijn. Wij zouden dit graag anders zien en dit soort functionele verpakkingsmaterialen hergebruiken. Maar dat kunnen wij niet alleen. Daar hebben wij uw hulp bij nodig.

U minder afval, wij meer hergebruiken
Er worden veel verpakkingsmaterialen gebruikt bij het leveren van uw bestelling. Klossen, strijken en dekplaten worden ingezet, zodat een levering onbeschadigd bij u wordt geleverd. Voor klanten die veelvuldig bestellen, is hergebruik van verpakkingsmaterialen een goede manier om onnodig afval te voorkomen. U hoeft minder afval af te voeren en wij kunnen het goed hergebruiken voor uw nieuwe order. Kortom, een win-winsituatie. Daarom willen wij samen met u ervoor zorgen dat we dit soort producten niet weggooien, maar hergebruiken! Een beter milieu begint tenslotte bij onszelf.

Wat vragen wij van u?
Graag zouden we met u in gesprek gaan, om dit samen op te zetten op een manier die voor beide partijen goed te realiseren is. Wij kunnen geen verpakkingskarton, plastic en inpakband hergebruiken voor uw volgende order. Bij verpakkingsmateriaal kunt u denken aan:

  • - Strijken en klossen van 2070 mm en 1250 mm
  • - Dekplaten van 2800 x 2070, 3050 x 1220 en 2440 x 1220 mm
  • - Pallets in diverse afmetingen.

Vindt u het net als wij ook zonde om goed en bruikbaar materiaal weg te gooien? Stuur ons een e-mail naar info@blokplaatmateriaal.nl met in de onderwerp regel ‘HERGEBRUIKEN’ en we nemen contact op met u om in overleg te gaan.

Samen kunnen we meer dan alleen!

 plaatmateriaal plaatmateriaal  plaatmateriaal