Master Oak ook verkrijgbaar in 10 en 28 mm dik!



U bent bij Blok al bekend met de prachtige collectie Master Oak in dikte 18 mm. We hebben goed nieuws! U kunt exclusief bij ons ook UNILIN Master Oak gemelamineerd spaanplaat in dikte 28 mm en gemelamineerd MDF in dikte 10 mm krijgen!*

UNILIN Master Oak is dé collectie van 100% gerecycled hout. De collectie bestaat uit vier verschillende houtkleuren en de unikleuren zwart en wit. Plaatmateriaal met de look-and-feel van echt eiken is kleurvast, vlek- en krasbestendig! Dankzij de unieke persplaattechnologie heeft deze collectie tot wel 20 meer diepteniveaus dan de reguliere structuren. Hierdoor krijgt het haar matte finish en de luxe, elegante en verfijnde structuur van eiken en is dit nerfpatroon nog beter.

Bekijk Master Oak gemelamineerd spaanplaat

Maatvoering Master Oak
Gemelamineerd  plaatmateriaal                                                     
2800 x 2070 x 10 mm MDF gemelamineerd*                
2800 x 2070 x 18 mm Spaanplaat gemelamineerd    
2800 x 2070 x 28 mm Spaanplaat gemelamineerd    

*0WE28 Everest White is alleen verkrijgbaar als 10 mm Spaanplaat gemelamineerd

ABS-band
23 x 1 mm, rol á 75 m
33 x 1 mm, rol á 75 m
43 x 1 mm, rol á 75 m

HPL
3050 x 1300 x 0,7 mm



Master Oak structuur (V2A)
De V2A structuur is een levensechte structuur met niet alleen de uitstraling maar ook met het gevoel van massief eiken. De structuur op de plaat volgt precies de tekening van het hout waardoor het bijna niet meer van echt eiken te onderscheiden is.

BLOK-Master-Oak-Box

Speciaal voor deze collectie hebben wij een stalen box laten maken. Alles in één om aan uw klant te laten zien en makkelijk te plaatsen in de stalenkast! Vraag een box aan via monsteraanvragen@ blokplaatmateriaal.nl


Project Van er Valk Vianen
Van Heijst interieur heeft deze mooie kast gemaakt, hierbij is gekozen voor de Unilin Master Oak Elegant Black. Een prachtige mat zwarte plaat met buitengewoon mooie nerven die het een echte eiken look-and-feel geeft. De spotjes die in de kast hangen, zorgen dat dit plaatmateriaal echt tot zijn recht komt!

Bestel Master Oak Elegant Black

  

 

 

   
Fotografie Studio Noordhoek