Blok by Carina en Blok Plaatmateriaal stonden 11 februari bij Co van der Horst voor Interior Related - The Outdoor Edition. Hier presenteerden zij een exclusieve preview van de allernieuwste collectie ‘OBSCURE’, nog vóór deze op Salone del Mobile 2020 wordt getoond. Deze dag stond het in het teken van trends, nieuwe producten, concepten en ontwikkelingen ten aanzien van high end interior- & outdoor design.

Milaan 2020
Blok Plaatmateriaal en Blok by Carina ontwerpen voor de Salone del Mobile bij Masterly - The Dutch Pavilion Milan het interieurproject OBSCURE. Een adembenemend ontwerp met materiaal van Abet LaminatiDecospan en Unilin Evola. OBSCURE is geïnspireerd op Clair-obscur, een manier waarop licht ingezet wordt om het onderwerp dramatisch uit te lichten. Zwart speelt een belangrijke rol. Zwart als drager van het licht. Vertaald naar de wereld van decoratief plaatmateriaal en design wordt alles gemixed, geperst, gebrand, aangebrand of gebrandschilderd. Kom langs in de periode van 21 t/m 26 april!


Interior Related
Interior Related is een samenwerking tussen LEEM Wonen en PRINS PR. Interior Related is hét pers- en relatie event op het gebied van high-end interior design. Op de Outdoor Edition presenteren ze naast enkele nieuwe outdoor collecties van toonaangevende merken ook nieuwe merken en producten. Daarnaast praten ze genodigden helemaal bij over de belangrijkste ontwikkelingen, innovaties en trends.

 Presentatie Blok bij Interior Related