INSPIRATIE MET ZWART DECORATIEF MDF

MDF door en door zwart wordt steeds vaker als decoratief materiaal toegepast in het interieur. Het geeft een stoer en industrieel uiterlijk, waar vandaag de dag veel mensen om vragen. 

MDF door en door zwart V313 is een vochtwerend MDF, die tot in de kern zwart gekleurd is. Een bijkomend voordeel is dat u er voor kunt kiezen om geen kantenband te gebruiken. Door de zwart ingekleurde kern hoeft u de kanten alleen nog maar af te lakken. De houtvezels, waarvan de plaat gemaakt is, zijn zichtbaar in de plaat, waardoor elke plaat uniek is.


Vocht- of brandwerend

Door en door zwart MDF is een budgetvriendelijk alternatief voor decoratief plaatmateriaal. De plaat is toepasbaar in vochtige omgevingen door de watervaste kwaliteit (Umidax Noir). Daarnaast ook verkrijgbaar in brandvertragende kwaliteit (Firax Noir).


Bewerken van de plaat

Wij bieden twee breedte formaten aan: 2070mm en 1220mm breed. De plaat is uitermate geschikt voor perforatie, frezen of groeven, vanwege het esthetische. De plaat geeft een verrassend kleureffect, wanneer u het voorziet van groeven of wanneer u de plaat laat perforeren. 

Belangrijke opmerkingMDF Umidax Noir is zwart gekleurd in de massa. Er kunnen echter kleurverschillen zijn tussen verschillende productiebatches en diktes. Wij raden aan om platen van dezelfde productiebatch te gebruiken voor een project.


Verschillende uitstralingen 

Wij hebben een aantal soorten door en door gekleurd MDF op voorraad. Zwart, grijs, gelakt, mat, enzovoort. Weten welk MDF het best past bij uw project? Bekijk het in de webshop!


MDF  MDF  MDF 

BEKIJK ALLE DOOR & DOOR MDF 


TMMR fabriek heeft een aantal prachtige projecten gerealiseerd met MDF door en door zwart. Wij zetten ze voor u op een rijtje.  


Even voorstellen....TMMR fabriek

TMMR fabriek staat voor ouderwets vakmanschap en vooruitstrevend design. Het creatieve bedrijf is al jaren vaste klant bij Blok Plaatmateriaal. Vanuit Badhoevedorp bedenken en maken zij pracht creaties. Vanuit pure ambacht streeft TMMR fabriek altijd naar zo hoog mogelijke kwaliteit in materiaal, detaillering, stijl en beleving. Met liefde voor het hele proces van ontwerp tot resultaat.


MDF keuken  Zwart MDF

Keuken
Voor een woning in een oude watertoren, aan de Sloterkade, koos TMMR fabriek ervoor om door en door zwart MDF te combineren met marmer. Door deze twee materialen bij elkaar te voegen, kreeg de keuken een authentieke uitstraling op een moderne manier. Het MDF is bij dit project afgewerkt met blanke lak, waardoor vuil geen kans krijgt. Door te kiezen voor een blanke lak als afwerking van de kanten, is afkanten niet meer nodig. 

Zwart MDF kast

Kastenwand slaapkamer
Naast de keuken is ook de kastenwand in de slaapkamer gemaakt van door en door zwart MDF. Door het af te werken met blanke lak, blijft de oorspronkelijk uitstraling van het MDF behouden. De houtvezels in de plaat blijven op een subtiele manier mooi zichtbaar, waardoor het oogt als een levendige plaat. 

Zwart MDF

Werkplek 
Thuiswerken was nog nooit zo hip geweest. TMMR fabriek heeft gekozen om de wand van door en door zwart MDF door te voeren in het meubel. Het bureau is modern, strak en past goed in een industriële woonstijl. Ook hier is geen kantenband aan te pas gekomen. Kortom, een relatief goedkope manier om het interieur mooi in te richten.