Formica kopen

TrueScale brengt laminaat tot leven met natuurgetrouwe patronen! 

TrueScale van Formica is geïnspireerd op de natuur. De collectie heeft een authentieke uitstraling van natuurlijke materialen zoals marmer en hout. Door de hedendaagse technologie zijn de eigenschappen van de echte natuurlijke materialen tot in het kleinste detail nagebootst en vertaald naar een laminaat met een levensechte print.

Waarom TrueScale? 
Het mooiste vanuit de natuur en de uniek exotische essentie van natuurlijk materialen zijn in deze collectie vastgelegd. Met TrueScale creëert u een luxe uitstraling in het interieur. En tevens kan het materiaal ook tegen een stootje! Deze prachtige natuurlijke patronen voor architecturale toepassingen hebben in vergelijking tot het echte natuurlijke product een gunstigere prijs. 

Het product is licht, flexibel, vormbaar, niet-poreus en krasbestendig en er zijn geen behandelingen voor of na het aanbrengen nodig om de fantastische uitstraling te behouden.

Kenmerken en voordelen:

- Duurzaam en slijtbestendig
- Hygiënisch
- Beschikbaar voor horizontale en verticale toepassingen
- Geen patroonherhaling over de breedte
- Onderhoudsvriendelijk, gemakkelijk schoon te maken

Textuur
Naast de levensechte prints sluit ook de textuur van het laminaat goed aan op de natuur. Voor de perfecte afwerking voor luxe gepolijst graniet en marmer, is er gekozen voor Superieur slijtbestendige hoogglans textuur (AR Plus® Gloss). Of neem Puregrain, een tijdloze en toch unieke interpretatie van geborsteld natuurhout, dat een natuurlijk uitziend oppervlak biedt met veel textuur.    

Ontwerpmogelijkheden voor grote ruimtes
Voor vele projecten is het niet mogelijk om grote ruimtes af te werken met zwaar en duur graniet en marmer. TrueScale biedt die mogelijkheid wel. Doordat er geen patroonherhaling over de breedte van het laminaat zit, doorlopen adering van de steensoorten en unieke plank-effecten op natuurlijke wijze. Dit creëert een realistisch beeld. De eigenschappen van natuurlijke materialen zijn precies nagebootst wat ontwerpmogelijkheden op grote schaal mogelijk maakt. 

Nieuwsgierig geworden naar de collectie? Bekijk het online of vraag uw documentatie bij ons aan.  

NAAR COLLECTIE 

TrueScale Formica Koop Formica