Hoe is de ervaring van Peter Zwaal bij Blok plaatmateriaal


Recent is de vestiging Ede compleet gemaakt met de komst van Peter Zwaal, zijn inzet gaat verder dan de verkoop binnendienst en strekt zich uit tot in ons magazijn. Wij zijn erg benieuwd hoe het hem tot nu toe afgaat.



Wat is de reden dat je bij Blok Plaatmateriaal aan de slag ging?

"Begin dit jaar ben ik naar Ede verhuisd. Ik wilde graag wat dichter bij huis gaan werken. Hiervoor werkte ik bij een hout- en bouwmaterialen handel in Zeist en met die ervaring was het een mooie stap naar Blok Plaatmateriaal."

Hoe ervaar je het werken bij Blok Plaatmateriaal tot nu toe?

"Werken bij Blok Plaatmateriaal is voor mij heerlijk afwisselend. Ik verdeel mijn tijd tussen het magazijn en de verkoop binnendienst, waardoor elke dag anders is. Ik denk dat het goed zou zijn als meer mensen deze taken zouden combineren, want zo weet je als verkoper hoe het werkt in het magazijn en waar de medewerkers daar tegenaan lopen. Ook weet je als magazijnmedewerker waarom bepaalde keuzes op kantoor gemaakt worden."


Waar kunnen klanten jou bereiken binnen Blok Plaatmateriaal?

"Klanten kunnen altijd bellen met de verkoop van vestiging Ede. Vaak ben ik aanwezig op kantoor en anders kan één van mijn collega’s de klant altijd professioneel te woord staan. Mochten klanten mij toch direct willen contacteren kan dat altijd op mijn e-mail, namelijk pzwaal@blokplaatmateriaal.nl."  

Je bent breed inzetbaar, wat doe je stiekem toch het liefst?

"Hoewel ik het werk in het magazijn, als het werk op de verkoop erg leuk vind en met veel plezier doe, vind ik het contact met de klanten en het uitzoekwerk, dat er soms bij komt kijken, het leukste. Dus als ik echt zou moeten kiezen, zou ik gaan voor de verkoop binnendienst."

Heb je al een leuke anekdote die je met ons wilt delen?

"Ik ben nooit zo goed in het navertellen van anekdotes, dus daar zal ik me niet aan wagen. Wat ik altijd erg leuk vind is, als ik in gesprek ben met een klant, ik van de klant weer nieuwe dingen kan leren. Ook zie ik dat sommige klanten vanzelf de weg naar mij weten te vinden voor hun bestellingen of vragen."