DecoMetal®-laminaten van Homapal met echte metalen

We hebben er even op moeten wachten, maar dan hebben we ook wat! Wij willen u graag kennis laten maken met DecoMetal®-laminaten van Homapal. Deze wereldspeler is een toonaangevende fabrikant van HPL die zich kenmerkt door de metalen toplaag en magnetisch HPL. Een waardevolle toevoeging aan ons assortiment met ruim 130 decors! Dus neem vooral zelf een kijkje op onze site!

BEKIJK HOMAPAL-COLLECTIE >

De Homapal-collectie omvat een verscheidenheid aan decoratief metaallaminaat, van klassiek tot modern, van met de hand ontworpen tot industrieel chique. Homapal wordt gemaakt in Duitsland met metaalfolies van aluminium, koper, messing en roestvrij staal. Door het samenspel van deze metalen met omgevingslicht ontstaat een afwisselend uiterlijk en ontstaan er prachtige visuele effecten.

De collectie is onderverdeeld in 5 categorieën:
• Elements - met typische geborstelde metaalstructuren gebaseerd op de vier elementen lucht, aarde, water en vuur.
• Gestures - met de hand vervaardigde patronen, waardoor geen twee oppervlakken hetzelfde zijn.
• Perspectives - grafische patronen van geometrieën. Met veel ‘beweging’, juist veel rust of een industriële uitstraling.
• SRM - krasbestendig ultramatte look met antivingerafdruk, bijvoorbeeld voor standbouw, winkelinrichting, horeca en kantoren.
• Magnetic & Boards - magnetisch en beschrijfbaar, perfect voor bijvoorbeeld brainstormsessies of wisselende menuborden.

Toepassingen en bewerking
De producten zijn ideaal voor gebruik in winkels, hotels, dokterspraktijken, op cruiseschepen, in bars, restaurants en clubs. Oftewel: overal waar oppervlakken verfijnd moeten worden met elegante oppervlakken. De technische datasheet voor iedere categorie vindt u op onze website. Wilt u meer weten over de buig-radius? Klik hier

HOMAPAL-BROCHURE_EN-DE_Lowres