15 jaar in dienst!


In 2006 gestart en inmiddels 15 jaar in dienst: Diana 
is inmiddels uitgegroeid tot Backoffice medewerker bij Blok Plaatmateriaal. Tijd om even kort terug te kijken op die 15 jaar.


Hoe ben je bij Blok terecht gekomen en wat was het toen voor bedrijf?
In de zomer van 2006 had mijn man contact met de heer en mevrouw Blok. In een gesprek ging het over de houthandel, het 25-jarig jubileum van destijds en de groei van het bedrijf. Er bleek dat er een vacature was. Op zondag heb ik mijn CV gestuurd en op maandag had ik een sollicitatiegesprek voor de functie van receptioniste. Van meneer Blok heb ik ook een rondleiding in het magazijn gehad en ik weet nog dat ik het hout zo lekker vond ruiken. Omdat je er nu dagelijks bent, ruik je dat eigenlijk niet meer. Het bedrijf bestond toen uit zo’n 15 à 20 mensen (denk ik). Eén eigen chauffeur, 1 externe ingehuurde chauffeur van Van Ammers, 2 in de buitendienst, een paar mensen in het magazijn en een paar op kantoor, plus een paar bij de Plaatbewerking. Toch was en is het nog steeds een echt familiebedrijf.’ 

Wat zijn de grootste veranderingen die je de afgelopen 15 jaar hebt meegemaakt?
De verschillende verbouwingen in en aan het pand en de opening van de vestiging in Ede. Daarbij de groei van het bedrijf met daaraan gekoppeld, de groei van het aantal collega’s. Leuk om die groei mee te maken.

Wat heeft ervoor gezorgd dat je jaar in jaar uit Blok Plaatmateriaal trouw bent gebleven? 
Doordat ik een paar keer van functie gewijzigd benheb ik op verschillende afdelingen gewerkt. Dat zorgt elke keer voor nieuwe uitdagingen en houdhet leuk. Bovendien hebben we een gezellig team van collega’s om mee te werken.

Waar ben je het meest trots op als je terug kijkt op je loopbaan bij Blok?
Dat ik alle veranderingen heb doorstaan, aardig wat kennis van plaatmateriaal heb verzameld en nog steeds met plezier naar mijn werk ga.’ 

Heb je nog een leuke anekdote die je met ons wilt delen?
Bij Blok gaan we om het jaar naar het buitenland. Heel leuk om te doen met collega’s. Ik heb veel anekdotes verzameld tijdens deze reizen, maar natuurlijk ook op kantoor. Hier houden we wel van gezelligheid. De anekdotes zijn er daarom te veel om op te noemen, haha.

Personeel Blok Plaatmateriaal