Look’likes

Look‘Likes

Met onze Look‘Likes collectie kunt u zorgeloos ontwerpen. Deze duurzame design collectie komt in verschillende productvarianten waardoor iedere toepassing moeiteloos uitgevoerd kan worden.

LOOKS & LIKES

Als ontwerper houdt u van mooie materialen, maar ook van budgettaire en ecologische oplossingen. Look’likes hebben alle troeven: de knappe looks die eigen zijn aan echt hout, maar bovendien betaalbaar en milieuvriendelijk. Troeven die elke designer graag ziet. Ook de constante kleur zonder grote kleurvariaties is een voordeel voor een strakke aankleding van een interieur.

WAT IS SAMENGESTELD FINEER?

Look’likes wordt gemaakt van echt hout, maar niet met de echte houtsoort. We geven een houtsoort zoals ayous, vuren of populier het uitzicht van een andere houtsoort zoals eik, ebbenhout of teak. Daarnaast kunt u ook onze art-collectie Look’likes ontdekken met vijf gedurfde en kunstzinnige designs.

VEELZIJDIG GEBRUIK

Look’likes is verkrijgbaar op verschillende dragers en als wandbekleding. We bieden u zo de kans om ieder interieur met Look’likes extra esthetische en ecologische kwaliteiten te geven.

Informeer bij onze verkoop afdeling naar de verschillende mogelijkheden. Beverwijk 0251 210 698 of Ede 0318 763 554