Blok Plaatmateriaal kiest ervoor dit jaar geen geschenk te geven om haar relaties te bedanken. In plaats daarvan schenken zij het aan een goed doel, Trees for All. Dit is de eerste keer dat het relatiegeschenk ruimte maakt voor een goed doel.

Blok geeft het hele jaar door op verschillende manieren invulling aan mvo. Dit doen zij door o.a. het sponsoren van goede doelen, zoals KWF. Voorjaar 2020 laat Blok Plaatmateriaal van het bedrag, die normaal gesproken uitgegeven wordt aan relatiegeschenken, bomen planten door Trees for All. Trees for All plant bomen in Nederland en het buitenland en compenseert CO2-uitstoot. Met de donatie van Blok Plaatmateriaal plant het bedrijf meer dan 300 bomen.

Met dit initiatief laat Blok Plaatmateriaal zien hoe belangrijk de natuur voor hen is en dat ze er bewust mee omgaan. Samen naar een beter en vruchtbaar leven! ‘Hout is de basis van onze onderneming. Met dit symbool willen wij aangeven dat wij op zorgvuldige wijze omgaan met de natuur.’ Zegt Jan Blok, directeur bij Blok Plaatmateriaal.