De wereldwijde vraag naar constructief en decoratief plaatmateriaal blijft vooralsnog extreem groot, met oplopende levertijden als gevolg. Dit geldt ook voor een groot aantal producten uit het assortiment van Blok Plaatmateriaal.

In reactie op de extreme verhouding tussen vraag en aanbod, hebben meerdere fabrikanten inmiddels behoorlijke prijsverhogingen door moeten voeren. Hierdoor zijn wij dan ook genoodzaakt onze brutoprijslijst aan te passen. De verwachting is dat de schaarste en onzekerheid in beschikbaarheid van plaatmateriaal doorzet tot in het tweede kwartaal 2021. Daarom zijn nieuwe prijsverhogingen in de komende maanden ook niet geheel uit te sluiten, maar we proberen dit natuurlijk te voorkomen met adequaat handelen.

Ons dringend advies aan u is om hier rekening mee te houden in uw offertes en goed af te stemmen met onze binnendienst afdeling. Zij blijven u natuurlijk zo goed en volledig mogelijk informeren over beschikbaarheid en prijsniveaus en zetten zich graag maximaal in om u zo optimaal mogelijk te blijven bedienen.

Per 1 februari 2021 is onze nieuwe brutoprijslijst weer actueel welke u via onze website kunt downloaden. 

Note: uw nettoprijzen kunt u zien wanneer u ingelogd bent. Heeft u nog geen inloggegevens dan kunt u deze aanvragen via de website of de afdeling verkoop.

PRIJSLIJST 

Prijs