Een spetterende collectie gericht op design en innovatie voor 2022! 

Gloednieuwe decoratieve collectie 2022-2026 van Unilin Panels

Unilin heeft het assortiment van haar unieke reliëf in HPL uitgebreid. Maar dat is niet alles, ook breiden ze het assortiment uit met nieuwe unikleuren. En om het nog mooier te maken is Unilin erin geslaagd om MDF- en HDF-platen een tweede leven te geven door het terugwinnen van houtvezels uit oude platen. Dat is nou innovatief denken!    

Wij introduceren een kleine selectie van deze prachtige collectie in een notendop. Maar wilt u meer weten, schroom dan niet om een bezoek te brengen aan onze webshop of een verkoper hierover te vragen.

Nieuwe oppervlakte afwerking
Er zijn een aantal nieuwe oppervlakte afwerkingen die allemaal iets gemeenschappelijks hebben, ze zijn namelijk gebaseerd op de interieurtrends tot 2024! Het zijn natuurlijke materialen zoals hout en textiel. Wij introduceren de visgraatmotief (M03), subtiel hout (W07) en Master Oak (V2A).

Master Oak 
De schoonheid van natuur en een unieke look-and-feel van eiken is de nieuwe Master Oak collectie van decoratieve panelen. Door een nieuwe persplaattechnologie zijn er 64 verschillende dieptenniveaus mogelijk. Hierdoor krijgt Master Oak hetzelfde gevoel als de originele eik. Naast dat de Oak-collectie vlek-, krasbestendig en kleurvast is, hebben de panelen een uniek ontwerp in lengte en breedte en is het gemaakt van 100% circulair hout! 

Met 4 houtkleuren en 2 unikleuren – wit en zwart – beschikken wij in een klap over 6 kant-en-klare designs.

Bekijk Master Oak

Match met Blum ladegeleiders
Er zijn twee basiskleuren grijs ontworpen die matchen met de ladegeleiders van Blum, bekend van het meubelbeslag. Er zijn nu passende kleuren bij dit beslag, te gebruiken voor bijvoorbeeld bodems en achterwanden van lades. Het nieuwe grijs is tijdloos, klassiek en modern te gelijk.  

 City Grey    Twilight Grey 

Wit in een nieuw jasje
Lily white is een waardig alternatief voor RAL-kleur 9003. Een een-op-een kleurmatch! Verkrijgbaar in BST en CST structuur.


Bekijk BST decor >

Soft Moon Grey 
Interieurexperts claimen dat Travertin het nieuwe marmer wordt. Deze warme natuursteen vindt perfect zijn weg in ton-sur-ton interieurs. Het strakke blijft, maar witte interieurs maken plaats voor mee zachtere interieurs. 

Bekijk decor >