Sponsoring

Blok Plaatmateriaal sponsort als maatschappelijk betrokken groothandel in plaatmateriaal maatschappelijke en sportieve activiteiten in de regio Noord-Holland. Daarnaast sponsort Blok Plaatmateriaal elk jaar een grote organisatie. Dit jaar sponsoren zij het hele jaar KWF kankerbestrijding. 


KWF Kankerbestrijding

Blok Plaatmateriaal deelt de droom van miljoenen mensen: een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Wat zou het mooi zijn als deze droom uitkomt. Blok Plaatmateriaal probeert daaraan bij te dragen. Dit doen zij door een zakenvriend van KWF Kankerbestrijding te zijn. Met die steun zetten wetenschappers weer een stap richting nog meer kennis, nieuwe successen en betere behandelingen. Richting die ene dag waarop we kanker verslaan.

De steun draagt bij aan:

• Het terugdringen van kanker

• Meer genezing van kanker

• Een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten

De steun zorgt voor:

• Een verbintenis met het merk KWF Kankerbestrijding

• Een gevoel van steun aan kankerpatiënten in directe omgeving

• Inspiratie voor medewerker, klant en relatie om ook te helpen

Habitat for Humanity Nederland 

Iedereen heeft recht op een warm en veilig huis. In samenwerking met Carina Riezebos bouwen wij met veel liefde twee fonkelende kroonluchters voor Habitat Nederland, die ter veiling beschikbaar zijn gesteld. Hierdoor hebben wij een mooi bedrag weten op te halen voor Habitat Nederland. 

    

Young Art Festival

Young Art Festival is een ode aan vernieuwing en creativiteit. Tijdens het festival zie je een nieuwe generatie muzikanten, artiesten en kunstenaars van Nederlandse bodem, aanstormend of nog onontdekt.

Broedmachine

De Broedmachine is een plek waar creatieve mensen het hele jaar door terecht kunnen om te experimenteren en te maken.

ICGT (internationaal topvoetbal) 

Voetbalvereniging R.K.V.V. DEM