Plaatbewerking

Blok Plaatbewerking is dé specialist in het bewerken van verschillende soorten plaatmateriaal. Met behulp van geavanceerde machines in onze eigen fabriek vervaardigen we dagelijks hoogwaardige halffabrikaten. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan bewerkingen, waaronder:

  • het plakken en persen van hpl
  • zagen
  • kanten aanlijmen
  • boren 
  • cnc-frezen.

Profiteer van onze samenwerking met Blok Plaatmateriaal en krijg toegang tot jarenlange expertise en kennis. Wij zorgen voor de juiste materiaalkeuze en optimale bewerkingsmogelijkheden, volledig afgestemd op uw wensen. Met onze no-nonsense aanpak en gepassioneerde instelling verwerken wij moeiteloos grote en kleine partijen plaatmateriaal tot uw gewenste product. Maak gebruik van onze efficiënte productieprocessen en snelle doorlooptijden.

 Zaagstaat invullijst Blok Plaatbewerking incl. voorbeeldregels
 Zaagstaat invullijst Blok Plaatbewerking leeg

Plaatbewerking 1 Plaatbewerking 2 Plaatbewerking 3

Van plaatmateriaal tot halffabrikaat tot eindproduct

Blok Plaatbewerking werkt regelmatig samen met andere gespecialiseerde bedrijven om een totaalpakket te kunnen aanbieden, hierdoor kunnen wij tevens:

  • plaatmateriaal gronden/aflakken
  • assembleren halffabrikaten
  • verpakken halffabrikaten
  • zeefdrukken van plaatmateriaal

Voor supermarktketens, hotel- en kantoorinrichtingen, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, horeca- en winkelinrichtingen, cellencomplexen en jachtbouw kan het halffabrikaat van Blok Plaatbewerking uitkomst bieden.

Prijsopgave van een bewerkingsopdracht

Voor een prijsopgave van een bewerkingsopdracht kunt u contact opnemen met de afdeling verkoop van Blok Plaatmateriaal. Bij een zaag - kantopdracht verzoeken wij u de zaagstaat in te vullen en mee te sturen. ( Na het aanklikken van bovenstaande excel versie, kies voor opslaan als ). U kunt kiezen uit een zaagstaat met voorbeeldregels of een zaagstaat die volledig leeg is. Wanneer u kiest voor de zaagstaat met voorbeeldregels deze regels wel graag verwijderen voordat deze wordt toegezonden.

 

Maatwerk binnendeuren

Ook zijn wij gespecialiseerd in het maken van kwalitatief op maat gemaakte binnendeuren. In eigen fabriek worden met behulp van moderne machines de deuren vervaardigd. Wij hebben ruime kennis en ervaring in huis, om tot de juiste materiaalkeuze en bewerkingsmogelijkheden te komen. Het is mogelijk om grote en kleine partijen binnendeuren in korte tijd te produceren.

Lees meer