Fineer

De prijsgroep fineer bestaat uit de bekende kwaliteit van Decospan fineerplaten en is opgesplitst in de

 • Querkus Eiken collectie
 • Character Wood
 • Decoflex
 • Edelgefineerd MDF
 • kantfineer 
 • Shinnoki

U kunt hieronder, via het keuzemenu of via de onderstaande links meer informatie vinden. Op aanvraag kunnen wij ook op korte termijn Character wo...

De prijsgroep fineer bestaat uit de bekende kwaliteit van Decospan fineerplaten en is opgesplitst in de

 • Querkus Eiken collectie
 • Character Wood
 • Decoflex
 • Edelgefineerd MDF
 • kantfineer 
 • Shinnoki

U kunt hieronder, via het keuzemenu of via de onderstaande links meer informatie vinden. Op aanvraag kunnen wij ook op korte termijn Character wood leveren. ‘Character wood’ is een collectie van kwaliteitsfineren met de meest natuurlijke expressie van hout. De collectie bestaat uit tien houtfineersoorten, als gefineerd plaatmateriaal of als flexibel houtfineer (fineer op rol) van Decoflex. In onderstaande PDF kunt u de collectie gefineerd plaatmateriaal of fineer op rol vinden.


Wilt u fineer kopen? Ook in gefineerde platen heeft Blok Plaatmateriaal een ruim aanbod. Bijna alle houtfineer, zoals eiken fineer, kunnen wij aanbieden op flexibel fineer (fineer op rol) (Decoflex) of fineer op platen MDF, spaanplaat, multiplex of blokplaat. Van de meest gangbare houtsoorten is er een voorraad gefineerd op MDF.

Decospan fineer

Op dit moment is eiken fineer de meest gevraagde fineersoort. Om hier op in te spelen is de Querkus eiken collectie opgezet. Hier kan in verschillende fineerdiktes met diverse afwerkingen een plaat samengesteld worden, welke over het algemeen binnen 2 weken geleverd kan worden. U kunt hieronder de brochure bekijken. Naast een eiken fineer plaat kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld teak fineer of noten fineer.     

Decospan Shinnoki

Daarnaast hebben wij 'Shinnoki' in het assortiment. Met Shinnoki beschikt u over een rijke keuze aan stevige en kwaliteitsvolle platen in fineerhout, klaar om te verwerken in elk interieur. Ons gamma van maar liefst 32 uiteenlopende designs is afgestemd op alle mogelijke stijlen, van klassiek tot trendy. Neem bijvoorbeeld zwart fineer zoals Raven oak. Zwart fineer is een klassieke kleur die veel terugkomt in het interieur. 

Decospan prijzen

U kunt alle soorten, maten en brutoprijzen bekijken in onderstaande pdf. U vindt bijvoorbeeld fineer op rol bij Decoflex. Vanwege de vele mogelijkheden staat niet elk product in de prijslijst. Wilt u fineer bestellen, maar staat het gewenste product niet vermeld? Neem dan contact op met de afdeling verkoop. 

Querkus Eiken
Decoflex
Edelgefineerd MDF
Kantfineer
Shinnoki
Look'likes

 

Lees meer Toon minder

Subcategorieën

 • Nuces

  Nuces is een collectie van gefineerd plaatmateriaal in Amerikaans noten. Deze collectie is samengesteld door Blok Plaatmateriaal en Decospan, specialist op het gebied van fineer.

  Amerikaans Noten is een donkerbruine houtsoort, in sommige gevallen met een paarsachtige glans en wit spinthout. Natuurlijk notenfineer onderscheidt zich van andere houtsoorten en kunststof alternatieven door haar bijzondere houttekening en nerfstructuur. Door unieke productieprocessen krijgt het fineer de schoonheid, kleur, tekening en structuur van massief hout. De luxe uitstraling van notenfineer sluit goed aan bij de huidige interieurtrends en geeft een natuurlijke beleving aan elk interieur.

 • Querkus finest oak collection

  Decospan biedt met "Querkus" een antwoord op de hedendaagse interieurtrend uit Noord-Europa. Duurzaam design door de combinatie van authentieke materialen met strakke, moderne elementen getuigt van vernieuwing zonder afbreuk te doen aan onze rijke geschiedenis.

  Eikenhout staat hierbij centraal en kan in verschillende varianten als duurzaam product in een interieur worden toegepast. Enerzijds door het upcyclen van oude balken en anderzijds door ook nieuwe eikenbomen te verwerken. Deze verschillende grondstoffen worden gesneden tot fineerhout en via een uniek procedé aan elkaar verlijmd waardoor een uniek, massief beeld wordt bekomen. Deze techniek laat ook toe om verschillende fineerdiktes te vervaardigen waardoor er voor ieder budget of toepassing een oplossing wordt aangereikt.


  Het ambachtelijk karakter van dit natuurproduct komt nog meer tot uiting door het oppervlak te voorzien van 3D-effecten waardoor het hout gepolijst of net ruw aanvoelt.

  "Querkus" staat voor unieke en superieure topkwaliteit. Vertrouw daarom enkel op platen die u herkent aan het Decospan-merkteken op de zijkant. De stempel verwijst eveneens naar de productiedatum zodat een duidelijke tracering van elke plaat mogelijk is. Via deze weg probeert Decospan zich te onderscheiden en zijn kwaliteit te garanderen!

  Andere diktes, afmetingen en uitvoeringen in overleg met de afdeling verkoop.

 • Decoflex

  Ook in flexibel fineer heeft Blok Plaatmateriaal een ruim aanbod. Bijna alle houtsoorten kunnen wij aanbieden op flexibel fineer. Houtsoorten, afmetingen en brutoprijzen vindt u in onderstaande prijslijst. Voor afwijkende houtsoorten, afmetingen of diktes kunt u contact opnemen met de afdeling verkoop.

  Naast het flexibel fineer kunnen wij dit ook aanbieden gefineerd op MDF, spaanplaat, multiplex of blokplaat. Van de meest gangbare houtsoorten is er een voorraad gefineerd op MDF.

  WAT IS DECOFLEX?
  Decoflex is een gevoegd vel fineer dat heel gemakkelijk te verwerken is. Het gevoegd fineer wordt eerst op een papier geperst, dan worden de houtvezels gebroken en ten slotte wordt het nog eens voorgeschuurd met korrel 150. Hierdoor krijgen we een flexibel vel fineerhout.

 • Look’likes

  Look‘Likes

  Met onze Look‘Likes collectie kunt u zorgeloos ontwerpen. Deze duurzame design collectie komt in verschillende productvarianten waardoor iedere toepassing moeiteloos uitgevoerd kan worden.

  LOOKS & LIKES

  Als ontwerper houdt u van mooie materialen, maar ook van budgettaire en ecologische oplossingen. Look’likes hebben alle troeven: de knappe looks die eigen zijn aan echt hout, maar bovendien betaalbaar en milieuvriendelijk. Troeven die elke designer graag ziet. Ook de constante kleur zonder grote kleurvariaties is een voordeel voor een strakke aankleding van een interieur.

  WAT IS SAMENGESTELD FINEER?

  Look’likes wordt gemaakt van echt hout, maar niet met de echte houtsoort. We geven een houtsoort zoals ayous, vuren of populier het uitzicht van een andere houtsoort zoals eik, ebbenhout of teak. Daarnaast kunt u ook onze art-collectie Look’likes ontdekken met vijf gedurfde en kunstzinnige designs.

  VEELZIJDIG GEBRUIK

  Look’likes is verkrijgbaar op verschillende dragers en als wandbekleding. We bieden u zo de kans om ieder interieur met Look’likes extra esthetische en ecologische kwaliteiten te geven.

  Informeer bij onze verkoop afdeling naar de verschillende mogelijkheden. Beverwijk 0251 210 698 of Ede 0318 763 554

   

 • Edelgefineerd MDF

  Ook in gefineerde platen heeft Blok Plaatmateriaal een ruim aanbod. Bijna alle houtsoorten kunnen wij aanbieden op flexibel fineer of gefineerd op MDF, spaanplaat, multiplex of blokplaat. Van de meest gangbare houtsoorten is er een voorraad gefineerd op MDF. Vanwege de vele mogelijkheden staat niet elk product in onze prijslijst. U kunt contact opnemen met de afdeling verkoop wanneer u het gewenste product niet vermeld staat.

 • Olie

  Door je hout te behandelen met houtolie beschermt u het tegen invloeden van buitenaf. Houtolie is transparant en trekt in het hout, waardoor het hout er heel natuurlijk uit blijft zien.

 • Kantfineer

  Blok Plaatmateriaal kan uit voorraad kantfineer in diverse houtsoorten, breedtes en diktes leveren. De gewone kantfineren zijn beschikbaar op rollen van 50 m1 in breedtes van 24 en 43 mm.

  Om onze klanten van een totaaloplossing te voorzien zijn eveneens kantfineren beschikbaar met dezelfde oppervlaktebehandeling als de platen. Bijvoorbeeld, van Querkus zijn kantfineren beschikbaar in een "brushed en "scratched" afwerking. De geborstelde kantfineren hebben een dikte van 1 mm en de gescratchte van 0,8 mm. Andere houtsoorten, diktes en breedtes zijn mogelijk. Neem hiervoor contact op met de afdeling verkoop.

 • Shinnoki

  Kant-en-klare fineerplaten, klaar voor gebruik in interieurprojecten

  Shinnoki biedt een ruime keuze aan stevige en kwaliteitsvolle gefineerde panelen voor architecten en meubelmakers om stijlvolle en onderscheidende interieurs te ontwerpen en te creëren. Anders dan reguliere gefineerde panelen zijn Shinnoki-producten kant-en-klaar voor gebruik en even gemakkelijk om te verwerken als een melamineplaat maar met dezelfde unieke look en feel die typisch is voor echt houtfineer.

  Dankzij onze gepatenteerde mixmatch-techniek en onze jarenlange ervaring in productafwerking garanderen Shinnoki-panelen een doorlopend uiterlijk zonder significante visuele onderbrekingen maar creëren ze uniformiteit doorheen uw hele project. Shinnoki is een compleet programma met MDF panelen, bijpassende laminaten en kantenbanden die allemaal snel uit voorraad leverbaar zijn in 32 tijdige kleuren. De MDF panelen zijn in een enkelzijdige en dubbelzijdige uitvoering te verkrijgen. De tegenzijde van de enkelzijdige panelen zijn voorzien van een technisch fineer, gebeitst en vernist gelijkaardig met de voorzijde. Deze uitvoering is uit voorraad leverbaar. De dubbelzijdige uitvoering is op klantaanvraag te leveren. Neem contact op met de afdeling verkoop voor beschikbaarheid. Bij bestellingen kleiner dan een pak geldt een toeslag van € 100,- voor handlings- en verpakkingskosten.

  DE VOORDELEN VAN SHINNOKI IN EEN NOTENDOP:

  • 32 verschillende designs, van klassiek tot hedendaags
  • Consistente kleuren door industriële beitsing
  • Een massieve look dankzij de mixmatch techniek
  • Uit voorraad leverbaar
  • Duurzaam Makkelijk en snel te verwerken
 • Nørdus

  De 'Nørdus' collectie past perfect bij een hedendaags interieur en zet aan tot creativiteit. Door de unieke mixmatch-techniek krijgen de fineerplaten een massief karakter, zonder veel optische onderbreking.

  “Nørdus” is verkrijgbaar als gefineerd plaatmateriaal, flex en bijpassende kantenbanden. Op aanvraag is de Nørdus folder te verkrijgen. Hierin staan ook een aantal mogelijke afwerkingen met lak of olie voorgesteld.

   

 • Astrata

  Geef het interieur een extra dimensie met houten muurbekleding. Astrata is wandbekleding op basis van gesneden hout van gerecycleerde oude balken. Alle Astrata-producten zijn beschikbaar in 3 varianten: tegels, planken en balken.

 • Woodcoustics

   

  Gegroefde panelen 
  TYPE DS (deur) TYPE DW (deur) TYPE S
  Microperforaties
  TYPE ML TYPE M TYPE M (deur)
  Nanoperforatie     
  TYPE N TYPE N (deur) TYPE NL
  Doorboord
  TYPE B

  Let op: Alleen op projectbasis leverbaar.

  www.woodcoustics.com

 • Parky vloeren

       

  Smoked Walnut patroon
   

  Parky is een meerlaags parket dat de warmte en het unieke design van echt hout combineert met de voordelen van laminaat. Zo is Parky even gemakkelijk in installatie en onderhoud. Toch is er een groot verschil: de toplaag van Parky is echt hout, geen imitatie-print. Wat je ziet en voelt is natuurlijk hout. Er bestaan geen twee identieke bomen en daarom is elke plank uniek.

  • Krasbestendig
  • Super sterk
  • Waterdicht 

  Let op: Alleen op projectbasis leverbaar. Voor meer informatie neem contact op met de verkoopafdeling. 

   Folder

  www.par-ky.com