Gemelamineerd

hoogglans meubelpaneel

Bij Blok Plaatmateriaal hebben we een ruim aanbod aan decoratief gemelamineerde platen, waarmee je elk interieurproject een persoonlijke touch geeft. Onze afgewerkte gemelamineerde MDF- en spaanplaten zijn verkrijgbaar met een transparante afwerkingslaag of melaminelaag in verschillende designs en oppervlaktestructuren. De platen zijn duurzaam, krasbestendig, kleurvast, en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast hebben we bijpassende kantenbanden voor een perfecte afwerking.

In ons assortiment vind je onder andere Unilin gemelamineerd spaanplaat en MDF, MAXXI GLOSS hoogglans, MAXXI MATT super mat, Hoogglans spaanplaat en Leitopal gemelamineerd spaanplaat. Je kunt deze platen makkelijk verwerken tot kasten, tafels, wanden, deuren en andere interieuroplossingen, voor een unieke uitstraling. Ontdek ons uitgebreide assortiment en geef jouw interieurproject een persoonlijke touch met onze decoratief gemelamineerde platen.

Lees meer

Subcategorieën

 • Diplos gemelamineerd spaanplaat

  Diplos gemelamineerd spaanplaat, een unieke design oplossing uit Italië. De collectie bestaat uit HPL, gemelamineerd spaanplaat en bijpassend ABS band zorgvuldig samengesteld uit complementerende kleuren en structuren voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, schoonheid, design en duurzaamheid. Een stijlvolle keuze die recht zal doen aan uw ontwerp. Daarnaast zijn de platen FSC gecertificeerd. 

  ReWood - gerecycled hout

  Hout is een natuurlijk element dat zelden op zichzelf staat als het onderdeel wordt van menselijke activiteiten. Het wordt voornamelijk samen met glas, ijzer en stoffen gebruikt om meubels, banken en andere meubelstukken te maken. Aan het einde van hun levensduur belanden deze meubels op stortplaatsen. Maar niet bij Diplos, zij recyclen het hout, scheiden en reinigen de soorten en hergebruiken het in het productieproces. Hierdoor bestaat gemelamineerd spaanplaat van Diplos uit gerecycled hout.

 • Diplos ABS kantenband

  Diplos ABS kantenband, een unieke design oplossing uit Italië. De collectie bestaat uit HPL, gemelamineerd spaanplaat en bijpassend ABS band zorgvuldig samengesteld uit complementerende kleuren en stucturen voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, schoonheid, design en duurzaamheid. Een stijlvolle keuze die recht zal doen aan uw ontwerp.

 • Unilin gemelamineerd spaanplaat

  UNILIN is een inspirerende collectie decoratief plaatmateriaal, beschikbaar in HPL (high pressure laminate), gemelamineerde platen (melamine) en kantenband. UNILIN  belooft u levensechte houtdecoren en authentieke reliëfstructuren. In combinatie met een verrassend palet effen kleuren bezorgt deze collectie u creatieve vrijheid voor elk interieurproject. Onderstaande decoren zijn in meer diktes verkrijgbaar dan alleen de genoemde 18 mm en 12 mm. Informeer bij onze verkoop binnendienst naar de mogelijkheden voor Unilin plaatmateriaal. Tip: bekijk ook Unilin MDF.

 • Unilin gemelamineerd MDF

  UNILIN is een inspirerende collectie decoratief plaatmateriaal in 196 designs. UNILIN belooft u levensechte houtdecoren en in het oog springende reliëfstructuren. In combinatie met een verrassend palet effen kleuren bezorgt deze collectie u creatieve vrijheid voor elk interieurproject. Onderstaande decoren zijn uit voorraad leverbaar in MDF. Informeer bij onze verkoop binnendienst naar de mogelijkheden in andere decoren.

 • Unilin gemelamineerd spaanplaat V313 vochtwerend

  UNILIN is een inspirerende collectie decoratief plaatmateriaal. UNILIN belooft u levensechte houtdecoren en authentieke reliëfstructuren. In combinatie met een verrassend palet effen kleuren bezorgt deze collectie u creatieve vrijheid voor elk interieurproject. Onderstaande decoren zijn uit voorraad leverbaar in vochtwerend V313 spaanplaat. Informeer bij onze verkoop binnendienst naar de mogelijkheden in andere decoren.

 • Unilin gemelamineerd MDF V313 vochtwerend

  UNILIN is een inspirerende collectie decoratief plaatmateriaal. UNILIN belooft u levensechte houtdecoren en unieke reliëfstructuren. In combinatie met een verrassend palet effen kleuren bezorgt deze collectie u creatieve vrijheid voor elk interieurproject. Onderstaande decoren zijn uit voorraad leverbaar in MDF Vochtwerend V313. Informeer bij onze verkoop binnendienst naar de mogelijkheden in andere decoren.

 • Unilin gemelamineerd spaanplaat FR

  UNILIN is een inspirerende collectie decoratief plaatmateriaal. UNILIN belooft u levensechte houtdecoren en authentieke reliëfstructuren. In combinatie met een verrassend palet effen kleuren bezorgt deze collectie u creatieve vrijheid voor elk interieurproject. Onderstaande decoren zijn uit voorraad leverbaar in spaanplaat brandvertragend FR. Informeer bij onze verkoop binnendienst naar de mogelijkheden in andere decoren.

 • Unilin gemelamineerd MDF Decor + Grondeerfolie

  Op zoek naar besparing op spuitwerk? Vanuit voorraad leveren wij gemelamineerd MDF waarbij 1 zijde is voorzien van een melamine in diverse kleuren en de andere zijde van een witte grondeerfolie. Hierdoor hoeft maar 1 kant gespoten te worden! De verkrijgbare kleuren melamine zijn wit, lichtgrijs, antracietgrijs en zwart.

 • Unilin ABS kantenband

  Bijpassend kantenband voor de UNILIN collectie. Standaard leverbaar in 23x1 mm en 23x2 mm. Andere diktes en breedtes zijn mogelijk, neem hiervoor contact op met de afdeling verkoop.

 • Maxxi Gloss MDF hoogglans

  Bent u op zoek naar een hoogglans meubelpaneel? Maxxi Gloss is een plaatmateriaal met een hoge krasvaste, glanzend en spiegelglad oppervlak met meer dan 92 gloss! En een hoge chemische bestendigheid tegen vloeistoffen, detergenten en vlekken. Voorzien van een non-pvc plasticfolie met een speciale oppervlaktebehandeling om krasvastheid te verbeteren (klasse 5 Martindale test) en chemische weerstand (klasse 1B DIN 68861). Toegepast op MDF panelen met behulp van 1D-technologie, is het ideaal voor de interieurbouw toepasbaar in de keuken, slaapkamer, badkamer,woonkamer, ect. Kleurechtheid en een hoge UV-bestendigheid zijn belangrijke eigenschappen van de hoogglans meubelpaneel en zijn gecertificeerd door: TUV Rheinland DIN EN 15187. Wilt u bijvoorbeeld een meubelpaneel hoogglans wit? Bestel bij ons uw hoogglans MDF op maat.

 • Maxxi Matt MDF super mat

  Maxxi Matt is een uiterst mat plaatmateriaal met soft touch effect en hoge krastvastheid. Daarnaast een hoge chemische bestendheid tegen vloeistoffen, detergenten en vlekken. Super hoge ondoorzichtigheid (5 glans), non-PVC plastic folie met een speciale oppervlaktebehandeling om krasvastheid verbeteren (klasse 5 Martindale test) en chemische weerstand (klasse 1B DIN 68861). Toegepast op MDF panelen of spaanplaat met behulp van 1D-technologie. Speciale sensorische eigenschappen, dankzij de zachte, fluweelachtige touch oppervlak met "geen vingerafdruk" effect, maken deze afwerking die geschikt zijn voor de productie van onderdelen voor de keuken, slaapkamer, badkamer. Woonkamer, ect. Kleur echtheid en een hoge UV bestendigheid zijn belangrijke eigenschappen van de panelen en zijn gecertificeerd door: TUV Rheinland DIN EN 15187.

 • Maxxi kantenband

  Bijpassend kantenband bij de Maxxi Matt en Maxxi Gloss platen.

 • Gemelamineerd spaanplaat hoogglans

  In het hoogglans spaanplaat hebben wij de kleuren wit en zwart in diverse diktes op voorraad. Voor andere uitvoeringen kunt u contact opnemen met de afdeling verkoop.

 • Hoogglans ABS kantenband

  Bijpassend kantenband voor de Hoogglans gemelamineerde spaanplaten in wit, zwart en creme/wit.

hoogglans meubelpaneel

Bij Blok Plaatmateriaal hebben we een ruim aanbod aan decoratief gemelamineerde platen, waarmee je elk interieurproject een persoonlijke touch geeft. Onze afgewerkte gemelamineerde MDF- en spaanplaten zijn verkrijgbaar met een transparante afwerkingslaag of melaminelaag in verschillende designs en oppervlaktestructuren. De platen zijn duurzaam, krasbestendig, kleurvast, en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast hebben we bijpassende kantenbanden voor een perfecte afwerking.

In ons assortiment vind je onder andere Unilin gemelamineerd spaanplaat en MDF, MAXXI GLOSS hoogglans, MAXXI MATT super mat, Hoogglans spaanplaat en Leitopal gemelamineerd spaanplaat. Je kunt deze platen makkelijk verwerken tot kasten, tafels, wanden, deuren en andere interieuroplossingen, voor een unieke uitstraling. Ontdek ons uitgebreide assortiment en geef jouw interieurproject een persoonlijke touch met onze decoratief gemelamineerde platen.

Unilin gemelamineerd spaanplaat

UNILIN is een inspirerende collectie decoratief plaatmateriaal, beschikbaar in HPL (high pressure laminate), gemelamineerde platen (melamine) en kantenband. UNILIN belooft u levensechte houtdecoren en authentieke reliëfstructuren. In combinatie met een verrassend palet effen kleuren bezorgt deze collectie melamine platen u creatieve vrijheid voor elk interieurproject.

MAXXI GLOSS hoogglans

Super hoogglans (meer dan 92 glans), non-pvc plasticfolie met een speciale oppervlaktebehandeling om krasvastheid te verbeteren (klasse 5 Martindale test) en chemische weerstand (klasse 1B DIN 68861). Toegepast op MDF-panelen met behulp van 1D-technologie, is het ideaal voor de interieurbouw toepasbaar in de keuken, slaapkamer, badkamer, woonkamer, etc. Kleurechtheid en een hoge UV-bestendigheid zijn belangrijke eigenschappen van de panelen en zijn gecertificeerd door: TUV Rheinland DIN EN 15187.

MAXXI MATT super matt

Super hoge ondoorzichtigheid (5 glans), non-PVC plastic folie met een speciale oppervlaktebehandeling om krasvastheid verbeteren (klasse 5 Martindale test) en chemische weerstand (klasse 1B DIN 68861). Toegepast op MDF panelen of spaanplaat met behulp van 1D-technologie. Speciale sensorische eigenschappen, dankzij de zachte, fluweelachtige touch oppervlak met "geen vingerafdruk" effect, maken deze afwerking die geschikt zijn voor de productie van onderdelen voor de keuken, slaapkamer, badkamer, woonkamer, etc. Kleurechtheid en een hoge UV-bestendigheid zijn belangrijke eigenschappen van de panelen en zijn gecertificeerd door: TUV Rheinland DIN EN 15187.

Hoogglans spaanplaat

Bij Blok Plaatmateriaal leveren we vanuit voorraad hoogglans gemelamineerd spaanplaat in de kleuren wit en zwart in dikte 18 mm. Dit materiaal is perfect voor een strakke, moderne uitstraling in interieurs en kan gebruikt worden voor onder andere kasten, tafels, en wanden. Het materiaal is duurzaam en onderhoudsvriendelijk, en kan eenvoudig verwerkt worden tot diverse interieurprojecten. Voor elke professional in de interieurindustrie heeft Blok Plaatmateriaal hoogglans gemelamineerd spaanplaat van hoge kwaliteit. Ontdek ons assortiment online of neem contact op met onze verkoop voor advies op maat.

Leitopal gemelamineerd spaanplaat

Om de wanden- en retailmarkt nog beter van dienst te zijn is Blok Plaatmateriaal sinds juni 2012 een intensieve samenwerking aangegaan met de Duitse firma Leitermann, producent van Leitopal gemelamineerd spaanplaat en HPL. Blok Plaatmateriaal is exclusief vertegenwoordiger voor Nederland, België en Luxemburg.