Homapal

Homapal PREVIEW

In onze stand op de beurs HoutPro+ (1 -4 november 2022) in ’s-Hertogenbosch hebben wij gebruik gemaakt van de mooie producten van Homapal. 

Deze multifunctionele collectie van metaal HPL heeft een historie die begint in 1952 in Duitsland. Een hoge kwaliteit, gecombineerd met innovatie en technologie heeft een design collectie opgeleverd die een uitgesproken onderdeel is voor uw project. Of u nu gaat voor een stijl in klassiek, modern, landelijk of industrieel chique, u zal voor elk project een keus kunnen maken uit dit aanbod van gevarieerde oppervlaktes. Na de officiële introductie is Homapal met deze collectie een waardevolle toevoeging voor ons assortiment. Een smart material bij uitstek.

 

De collectie bestaat uit de volgende categorieën.

Elements- 5 Metalen met geborstelde en geselecteerde structuren die focussen op de 4 natuurlijke elementen van vuur, water, lucht en aarde. Het echte metaal, vol energie, krijgt door de bewerkingen een warm eigen karakter.

Gestures- Industrieel vakmanschap gebruik makend van de mogelijkheden die metalen bieden. Geen 2 oppervlaktes zijn hetzelfde. Elke is uniek. De vakmensen bij Homapal verwerkten de eindeloze kansen van metaal om door middel van technieken (en liefde voor het product en het vak) de prachtigste oppervlaktes te ontwikkelen.

Perspectives bestaande uit: 

  • -Depths; Organisch gevormde structuren die diepte die in metaal brengen, geïnspireerd op de natuur. Het nodigt uit om aan te raken en te ontdekken. Het staat niet stil.
  •  -Geometries; Als tegenhanger van Depths biedt deze serie geometrische motieven  in 7 kleuren. Het geeft rust en balans. Gebruik makend van het licht worden de motieven lichter of donkerder. 
  • -Industrial; De inspiratie voor deze 3 industrieel aandoende reliëfs komt van de vergeten schatten van oude fabrieken. Putten, krassen en groeven geven de charme aan deze serie.

SRM- Scratch Resistant Matt; Toepasbaar voor typisch horizontaal gebruik in standbouw en winkelinrichting. Voor balies en tafels in restaurants, voor werk oppervlakken in kantoren, maar ook in hotels. Een speciale techniek creëert een Super Matte Finish met anti vingerprint en bijzonder diepte effect. Het resultaat is een uitgesproken slijtvaste oppervlak. Verkrijgbaar in een selectie trenddecoren in verschillende structuren en kleuren

Magnetic & Boards – Voor flexibele presentaties kunt u gebruik maken van panelen die magnetisch zijn en beschrijfbaar met afneembare stift of zelfs met krijt. Perfect voor het gebruik op kantoren tijdens de brainstormsessies maar ook als flexibel menu-bord in uw horeca inrichting. Door handgeschreven informatie voegt u een persoonlijke touch toe.

HOMAPAL-BROCHURE_EN-DE_Lowres.pdf