Kantfineer Eucalyptus kerngerookt zonder lijm

De zachte gumachtige uitstraling oogt grijs over chocoladebruin met een gewaaierde nerven. De rustgevende werking van de boom ademt door in de kalme uitstraling van haar kleur. Eucalyptus Kerngerookt fineer is afkomst uit Zuid Europa. Dit fineer is onder andere... Lees meer

De zachte gumachtige uitstraling oogt grijs over chocoladebruin met een gewaaierde nerven. De rustgevende werking van de boom ademt door in de kalme uitstraling van haar kleur. Eucalyptus Kerngerookt fineer is afkomst uit Zuid Europa.

Dit fineer is onder andere toegepast bij het schitterende hotel / interieurproject OBSCURE van Blok by Carina, waar we tegelijkertijd de akoestiek enorm hebben weten te verbeteren! Is uw interesse gewekt? Kijk hier!

Over BLACK VENEER BY CARINA 
Deze authentieke collectie is met zorg samengesteld door designer Carina Riezebos. Voor de ontwerper is de natuur, met haar schoonheid, een drive om met minimale middelen, maximale resultaten te produceren, als een ware meester. En daarom in staat om ons ultiem te verleiden. De plaatmateriaal collectie Black Veneer is een samensmelting van deze gedachte en diverse edelfineren uit de natuur, met ongekende schoonheid geplakt op een onderliggende drager van verpulverd en fijngemalen houtvezels. De randen van het plaatmateriaal worden afgekant met kantfineer. Een bijzondere materialenmix met een enorm veelzijdige reikwijdte in toepassing. Uniek en op persoonlijke wijze gematerialiseerd, is de collectie voor elke maker om naar eigen smaak in te vullen.

Lees minder

Artikelnummer: 106378

Gewicht: 2kg

Bijlagen
BLACK VENEER BY CARINA
Lengte
50
Breedte
26
Dikte
0.6

Prijs per st

€ 272,87 excl. btw

Aantal per pak:
5
Pakprijs per st:
€ 245,58
Op aanvraag