Massief

In massieve panelen kan Blok Plaatmateriaal een ruim aanbod leveren. Wij leveren onder andere massief bamboe plaatmateriaal, massieve 3 lagen platen, massieve platen met doorgaande lamel in loofhout en in naaldhout, diverse eiken platen met doorgaande of gevingerlaste lamellen en massief vuren geschaafd in de meest gangbare kopmaten en lengtemat...

In massieve panelen kan Blok Plaatmateriaal een ruim aanbod leveren. Wij leveren onder andere massief bamboe plaatmateriaal, massieve 3 lagen platen, massieve platen met doorgaande lamel in loofhout en in naaldhout, diverse eiken platen met doorgaande of gevingerlaste lamellen en massief vuren geschaafd in de meest gangbare kopmaten en lengtematen. Deze platen worden op klantaanvraag besteld en kunnen binnen 1-2 weken geleverd worden. Bekijk ook onze prijslijst.

Voor beschikbaarheid kunt u contact opnemen met de verkoop. In onderstaande prijslijst vindt u de houtsoorten, afmetingen, diktes en brutoprijzen. Voor afwijkende houtsoorten kunt u contact opnemen met de afdeling verkoop.

Lees meer Toon minder

Subcategorieën

 • Bamboe Massief

  Bamboe massief plaatmateriaal is een decoratief plaatmateriaal welke bestaat uit meerdere lagen bamboe, beschikbaar in diverse variaties wat betreft afmeting, dikte, opbouw, stijl en kleur. Deze plaat is vooral interessant bij toepassingen waar de zijkant zichtbaar is, zoals traptreden en keuken-werkbladen. Wij kunnen een ruim aanbod in Bamboe aanbieden en binnen enkele dagen leveren. Wij leveren verschillende uitvoeringen, diktes en afmetingen. Is er een andere uitvoering benodigd, neem contact op met de afdeling verkoop.

 • Bamboe 1-laagsplaat

  Bamboe 1-laagsplaat wordt vaak als bekleding van een drager (zoals MDF) gebruikt. Voor de meeste toepassingen geldt dat dit dubbelzijdig dient te gebeuren om eventueel kromtrekken van de plaat te voorkomen. Hiermee ontstaat een samengestelde plaat. Wij kunnen een ruim aanbod in Bamboe aanbieden en binnen enkele dagen leveren. Wij leveren verschillende uitvoeringen, diktes en afmetingen. Is er een andere uitvoering benodigd, neem contact op met de afdeling verkoop.

 • Massief 3-lagen DGL - doorgaande lamellen

  In massieve 3-lagen platen met doorgaande lamellen kan Blok Plaatmateriaal een ruim aanbod leveren. Deze platen worden op klantaanvraag besteld en kunnen binnen 1-2 weken geleverd worden. Andere houtsoorten, diktes en afmetingen zijn mogelijk, neem hiervoor contact op met de afdeling verkoop.

 • Profideck DGL - doorgaande lamellen

  Voor dunne massieve platen heeft Blok Plaatmateriaal het product Profi-Deck in het assortiment. Dit zijn massieve panelen van 5 mm dik voor alle voorkomende timmerwerkzaamheden, denk hierbij o.a. aan wandafwerking, deur- en trapbekleding, maar ook voor afwerkingen waarbij fineer een te dunne basis is. Deze platen worden op klantaanvraag besteld en kunnen binnen 1-2 weken geleverd worden. Andere houtsoorten, diktes en afmetingen zijn mogelijk, neem hiervoor contact op met de afdeling verkoop.

 • Massief DGL - doorgaande lamellen

  In massieve platen met doorgaande lamellen kan Blok Plaatmateriaal een ruim aanbod leveren. Deze platen worden op klantaanvraag besteld en kunnen binnen 1-2 weken geleverd worden. Andere houtsoorten, diktes en afmetingen zijn mogelijk, neem hiervoor contact op met de afdeling verkoop.

 • Massief GVL - gevingerlaste lamellen

  In massieve platen met gevingerlaste lamellen kan Blok Plaatmateriaal een ruim aanbod leveren. Deze platen worden op klantaanvraag besteld en kunnen binnen 1-2 weken geleverd worden. Andere houtsoorten, diktes en afmetingen zijn mogelijk, neem hiervoor contact op met de afdeling verkoop.

 • Vuren Geschaafd

  Ook voor vuren geschaafde balken kunt u bij Blok Plaatmateriaal terecht. De meest gangbare afmetingen zijn uit voorraad leverbaar. De overige afmetingen kunnen op korte termijn geleverd worden.