Massief

Massief

LET OP: Vanaf heden zijn de prijzen voor het massief hout niet meer actueel. Neem contact op met de afdeling verkoop voor de dagprijzen.

Bent u op zoek naar houten meubelpanelen, zoals eiken meubelpanelen of vuren platen? Dan zit u bij ons goed. In massief houten panelen kan Blok Plaatmateriaal een ruim aanbod in diverse houtsoorten en afmetingen leveren. Wij leveren onder andere

Lees meer

Subcategorieën

 • Bamboe Massief

  Massieve Bamboe platen - Een Duurzaam en Ecologisch verantwoorde Optie voor uw Projecten

  Bamboe plaatmateriaal

  De massieve bamboe plaat is een perfecte keuze voor degene die op zoek is naar duurzaam en ecologisch verantwoord plaatmateriaal voor hun projecten. Bamboe is een snelgroeiende grondstof en is een goede keuze voor milieubewuste consumenten. Bij Blok Plaatmateriaal bieden wij een breed scala aan massieve bamboe platen voor diverse toepassingen, zoals vloeren, wanden, meubels, enzovoort.

 • Bamboe 1-laagsplaat

  Bamboe 1-laagsplaat wordt vaak als bekleding van een drager (zoals MDF) gebruikt. Voor de meeste toepassingen geldt dat dit dubbelzijdig dient te gebeuren om eventueel kromtrekken van de plaat te voorkomen. Hiermee ontstaat een samengestelde plaat. Wij kunnen een ruim aanbod in Bamboe aanbieden en binnen enkele dagen leveren. Wij leveren verschillende uitvoeringen, diktes en afmetingen. Is er een andere uitvoering benodigd, neem contact op met de afdeling verkoop.

 • Massief houten paneel 3-lagen DGL

  In massief houten panelen opgebouwd uit 3-lagen met doorgaande lamellen kan Blok Plaatmateriaal een ruim aanbod leveren. Deze platen van massief hout worden op klantaanvraag besteld en kunnen binnen 1-2 weken geleverd worden. Andere houtsoorten, diktes en afmetingen zijn mogelijk, neem hiervoor contact op met de afdeling verkoop.

 • Profideck massief hout DGL

  Voor dunne massieve platen heeft Blok Plaatmateriaal het product Profi-Deck in het assortiment. Dit zijn massieve panelen van 5 mm dik voor alle voorkomende timmerwerkzaamheden, denk hierbij o.a. aan wandafwerking, deur- en trapbekleding, maar ook voor afwerkingen waarbij fineer een te dunne basis is. Deze platen worden op klantaanvraag besteld en kunnen binnen 1-2 weken geleverd worden. Andere houtsoorten, diktes en afmetingen zijn mogelijk, neem hiervoor contact op met de afdeling verkoop.

 • Massief houten panelen DGL

  In massief houten panelen met doorgaande lamellen kan Blok Plaatmateriaal een ruim aanbod leveren. Deze houten platen worden op klantaanvraag besteld en kunnen binnen 1-2 weken geleverd worden. Andere houtsoorten, diktes en afmetingen zijn mogelijk, neem hiervoor contact op met de afdeling verkoop.

 • Massief houten panelen GVL

  In massief houten panelen met gevingerlaste lamellen kan Blok Plaatmateriaal een ruim aanbod leveren. Deze massief houten meubelpanelen of kastplanken worden op klantaanvraag besteld en kunnen binnen 1-2 weken geleverd worden. Andere houtsoorten, diktes en afmetingen zijn mogelijk, neem hiervoor contact op met de afdeling verkoop.

 • Vuren Geschaafd

  Ook voor vuren geschaafde latten en balken kunt u bij Blok Plaatmateriaal terecht. Wij tonen enkel de latten die wij op voorraad hebben liggen. De overige afmetingen kunnen op korte termijn en tegen scherpe condities worden geleverd. Neem hiervoor contact op met de afdeling verkoop.

Voor afwijkende houtsoorten en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met de afdeling verkoop. Bestel vandaag nog uw meubelpaneel!