Het begin van een nieuw tijdperk 

In samenwerking met Opera Concept en Design zijn we verheugd om onze gloednieuwe huisstijl te presenteren. Ons team heeft nauw samengewerkt om een ​​vernieuwend logo te creëren dat een internationale uitstraling geeft. Daarnaast introduceren we frisse kleurenpaletten en unieke patronen die direct een moderne vibe uitstralen.

Jan Blok, de CEO van BLOK Plaatmateriaal, deelt zijn visie op deze transformatie: "Ons doel is om anderen te inspireren en de rijke erfenis van vakmanschap binnen onze branche te vieren. We streven ernaar om op professioneel niveau te concurreren met de absolute top." Met deze nieuwe identiteit willen we niet alleen onze eigen evolutie markeren, maar ook onze toewijding aan excellentie in alles wat we doen benadrukken.

De keuze voor een nieuw logo en de bijbehorende elementen weerspiegelt onze voortdurende inzet om voorop te blijven lopen in een steeds veranderende markt. We zijn ervan overtuigd dat deze veranderingen niet alleen ons merk versterken, maar ook een blijvende indruk achterlaten op onze klanten en partners wereldwijd. Met deze nieuwe identiteit kijken we vol vertrouwen naar de toekomst en zijn we vastbesloten om onze positie als marktleider verder uit te bouwen.

Bekijk vernieuwde website

Over BLOK

BLOK Plaatmateriaal
Van allround houthandel tot specialist in plaatmateriaal, met altijd de deskundige betrokkenheid van een gepassioneerd familiebedrijf. In meer dan veertig jaar tijd heeft BLOK Plaatmateriaal zich ontwikkeld tot een vertrouwde waarde in de wereld van interieurarchitectuur en -bouw, zichtbaar in projecten en op beurzen in binnen- en buitenland. In nauwe samenwerking met onze partners en leveranciers staan we garant voor kwaliteit, creativiteit en innovatie.

Met een enorm assortiment MDF-, melamine- en fineerproducten hebben we constructief en decoratief plaatmateriaal voor ieder interieurproject standaard op voorraad. Van kleinschalig tot industrieel en van retail tot hospitality. Als gespecialiseerde groothandel leveren we alleen aan branche gerelateerde bedrijven. Met een hoofdvestiging in Beverwijk en twee filialen in Ede en Breda zijn we altijd dichtbij.

Onze specialisten creëren graag mee, zodat we samen van uw project een echte eye catcher maken, uitblinkend in functionaliteit en uitstraling. Onze geavanceerde volautomatische platenmagazijnen stellen uw order razendsnel samen en met onze grote voorraad kunt u ongeremd blijven bouwen.

BLOK Bewerking

BLOK Plaatbewerking is gespecialiseerd in de bewerking van alle verschillende soorten plaatmaterialen die we leveren, we leveren precies wat onze opdrachtgever nodig heeft. In onze eigen fabriek maken we hoogwaardige halffabricaten waar onze klanten direct mee door kunnen bouwen.
Wij voeren een scala aan bewerkingen uit, zoals het plakken en persen van HPL, zagen, kanten aanlijmen, boren en CNC frezen, waarbij computergestuurd bewerkingen worden uitgevoerd.

Afhankelijk van uw plannen en wensen denken we mee over de juiste materialen en de bijpassende bewerkingsmogelijkheden. Met onze efficiënte productieprocessen en snelle doorlooptijden én de samenwerking met andere specialisten, maakt ons uw partner in plaatmateriaal.

BLOK Deuren

BLOK Deuren is gespecialiseerd in het maken van kwalitatief hoogwaardige maatwerk deuren. Dit doen we in eigen fabriek, en hebben het volledige proces in eigen hand, zo kunnen wij de kwaliteit waarborgen.
De deuren worden uitgevoerd in volspaanplaat of airspaanplaat met randhout van bamboe of hardhout en afgewerkt in HPL of fineer naar keuze.

Maatwerk deuren voor iedere indoor toepassing, in grote of kleine oplagen en volgens de meest uiteenlopende specificaties, ieder exemplaar uniek of juist allemaal hetzelfde. Van meterkastdeuren en deuren voor cellencomplexen, tot hotel- en kantoorinrichtingen, ziekenhuizen of jachtbouw. Maatwerk deuren passen altijd.

BLOK Design by Carina

BLOK Design by Carina is het design label dat het meesterlijke vakmanschap van BLOK Plaatmateriaal naadloos combineert met de creatieve visie van Designer Carina Riezebos. Samen creëren we exclusieve high-end ontwerpen en unieke interieurstukken die gegarandeerd een blijvende indruk achterlaten. Onze samenwerking combineert precisie en creativiteit om ongeëvenaarde kunstwerken te produceren, die verfijning en innovatie in elk detail weerspiegelen.

Bij BLOK Design by Carina zijn we toegewijd aan het laten zien van de eindeloze mogelijkheden van plaatmaterialen. De designs vertegenwoordigen een verfijnde samensmelting van schoonheid, functionaliteit en innovaties in de nieuwste collecties en materialen. BLOK Design by Carina vertelt architecten, interieurontwerpers, creatievelingen en veeleisende high-end klanten hoe om te gaan met de nieuwste materialen van de toekomst in combinatie met respect voor alle bestaande collecties. Onze missie is om te inspireren en te innoveren en ruimtes te transformeren met tijdloze elegantie en verfijning.