Nordus MDF Winter Lariks donker gerookt Mixmatch B1/ lariks B plain dikte fineer : 0.6mm

Een Nørdus plaat is opgebouwd uit een fineerhouten toplaag, een drager van 18 mm MDF en een tegenfineer voor de stabiliteit. De toplaag is steeds een gevoegd vel fineerhout. Door de unieke mixmatch-techniek krijgen de fineerplaten een massief karakter, zonder optische... Lees meer

Een Nørdus plaat is opgebouwd uit een fineerhouten toplaag, een drager van 18 mm MDF en een tegenfineer voor de stabiliteit. De toplaag is steeds een gevoegd vel fineerhout. Door de unieke mixmatch-techniek krijgen de fineerplaten een massief karakter, zonder optische onderbreking. De Winter Larch kunt op een aantal manieren afwerken met lak of olie. Winter Larch is verkrijgbaar als gefineerd plaatmateriaal, fineer en bijpassende kantenbanden.


Alleen enkelzijdig leverbaar
Deze platen zijn langs één zijde afgewerkt met het Nørdus design. Een gefineerde plaat moet steeds van een tegenfineer worden voorzien om een goede stabiliteit te garanderen. De enkelzijdige panelen zijn ideaal voor toepassingen waarbij slechts één zijde van het paneel zichtbaar is.

Opmerking:
Bij Winter Larch kunnen sporadisch lichte vlekken in het fineer voorkomen. 

Lees minder

Artikelnummer: 106002

Gewicht: 700kg

Bijlagen
Nørdus Folder NL
Lengte
2790
Breedte
1240
Dikte
19

Prijs per m2

€ 91,32 excl. btw

Aantal per pak:
10
Pakprijs per m2:
€ 82,19
Op aanvraag
Heeft u stalen nodig voor uw project? Bestel ze gemakkelijk en gratis via onze website