Op dit moment een project? Blok levert direct!

Abet Laminati Stock Collection 

Ook INTOS, specialist voor interieurafbouw en inrichting van gebouwen, werkt al jaren met producten van Abet Laminiati. Wij vroegen INTOS naar hun ervaring met het Italiaanse merk en de Stock Collection. 

Intos

'We zijn bekend met het feit dat Abet Laminati een magazijn in Nederland heeft en dat heeft dan weer zijn voordelen op wat snellere leveringen.' Inkoopafdeling, INTOS

Lees het interview

ABET Laminati Stock Collection is er speciaal voor snelle en actuele projecten. Met deze complete collectie bieden wij u, als ontwerper of interieurbouwer, de mogelijkheid om uit honderden HPL-decors te kiezen. Deze decors staan gelijk voor u klaar om verzonden te worden!

Met bijna 400 verschillende HPL-decors zit er altijd wel een decor tussen waar u naar op zoek bent. U kunt kiezen uit diverse series. De platen zijn in verschillende afmetingen en diktes verkrijgbaar. Tip: Vraag het Abet Laminati Stock collectieboek aan om alle decors in een keer te bekijken.

Vraag stock collectieboek aan

Abet Laminati als Italiaans merk 
Abet Laminati is dé Italiaanse trendsetter als het om hoogwaardig HPL gaat. Abet Laminati is de ideale combinatie tussen kwaliteit en design. Het is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van decoratief plaatmateriaal en biedt gegarandeerd voor ieder project het juiste decor op voorraad.

De invloeden van topontwerpers
Abet Laminati is opgericht aan het einde van de jaren 50. De collectie van Abet Laminati wordt gevormd door producten met verschillende kenmerken, mooie eigenschappen en functies. Het bedrijf heeft altijd aandacht besteed aan de relatie tussen design en cultuur. Door de jaren heen heeft Abet Laminati samengewerkt met topontwerpers zoals Giorgetto Giugiaro, Ettore Sottsass, Alessandro Mendini, en vele anderen. Dankzij deze samenwerkingen heeft Abet Laminati haar bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van design. Het belangrijkste voorbeeld is de Memphisgroep. Deze groep interieurontwerpers, opgericht door Sottsass, heeft het internationale design beïnvloed en werd een belangrijk hulpmiddel voor de promotie van de "Made in Italy" over de wereld. Foto links: werk van Ettore Sottsass (Memphisgroep) met materiaal Abet Laminati

Memphisgroep
Foto links: werk van Ettore Sottsass (Memphisgroep) met materiaal Abet Laminati

Onlangs toegevoegd in de webshop

Abet HPL 1834 Sei Circe  Abet HPL 1833 Sei Constantinople  Abet HPL 1947 Sei Agave