Halffabrikaat

Halffabrikaat

Halffabrikaat decoratief

Bent u op zoek naar houten panelen op maat? Van meubelpanelen tot werkbladen. Blok Plaatmateriaal levert het voor u!

Halffabrikaat decoratief plaatmateriaal is de groep materiaal die al een bewerking heeft ondergaan. Het bestaat uit: meubelpanelen, topfix (multiplex beplakt met HPL of CPL), werkbladen multiplex/spaanplaat en Clicwall. Te gebruiken als snelle variant voor uiteenlopende interieurtopassingen als kastplanken en schappen in keukens. Clicwall is natuurlijk de snelle wandbekledingsvariant van Unlin. Vanwege de vele mogelijkheden staat niet elk product in onze prijslijst. U kunt contact opnemen met de afdeling verkoop wanneer het gewenste product niet vermeld staat.

Lees meer

Subcategorieën

 • Lisocore®

  lisocore® een hoogontwikkelde materiaalcomposiet voor unieke toepassingen! lisocore® is een materiaalefficiënt, hoogwaardig constructiemateriaal. Dit moderne materiaal bereikt zijn uitstekende eigenschappen dankzij zijn unieke structuur, die bestaat uit minstens twee dunne deklagen die met elkaar verbonden zijn door een driedimensionale geperste kernstructuur. Het idee van een eierdoos.

  Door selectief frezen van de deklagen ontstaan uitsparingen waar de kernstructuur een positieve pasvorm vindt voor een vormgesloten verbinding. Een zeer sterke lijm zorgt ook voor een lijmverbinding. lisocore® heeft dus een hechting gecombineerd door de vorm en de lijm.

  Deze dubbele bindingsbenadering maakt lisocore® uniek van alle andere bestaande lichtgewicht constructiematerialen.

 • Topfix Berken

  Topfix Berken is een kwalitatief hoogstaande Berken Multiplex plaat, tweezijdig beplakt met HPL passend bij de kleuren uit de Formica collectie. Direct uit voorraad leverbaar. Topfix Berken is geschikt voor de meest uiteenlopende interieurtoepassingen waardoor er altijd een passende oplossing is voor uw ontwerp!

 • Topfix MDF V313

  Topfix MDF V313 is een kwalitatief hoogstaande vochtbestendige MDF plaat, tweezijdig beplakt met HPL uit de UNILIN Evola collectie. 

  Verkrijgbaar in 14 kleuren als krachtige basis voor uw ontwerp.

 • Meubelpanelen wit + in kleur

  Houten meubelpanelen op maat kopen? Blok Plaatmateriaal beschikt over een divers assortiment aan meubelpanelen, verkrijgbaar in diverse kleuren en maten.

  kleuren 

  De meubelpanelen zijn verkrijgbaar in:

  • wit
  • lichtgrijs
  • antraciet grijs
  • zwart

  Meubelpanelen afmetingen

  De meubelpanelen van Blok Plaatmateriaal bestaan uit 18mm spaanplaat welke aan twee zijden zijn afgewerkt met een melamine toplaag. Elk meubelpaneel paneel met CST structuur heeft 1 langskant voorzien van 2mm ABS kantenband en de andere langskant is voorzien van 1mm ABS kantenband. Het witte meubelpaneel met TST structuur is aan 1 langskant voorzien van 2 mm ABS kantenband en de andere langskant is voorzien van 0,5 melamineband.

  Verder is er bijpassende ABS kantenband leverbaar. Deze wordt gebruikt om de kopse kanten van de meubelpanelen af te werken. 

  Koop vandaag nog uw houten meubelpanelen op maat! Bekijk hieronder de prijs van een meubelpaneel en bestel gemakkelijk online. 

 • Multiplex Werkbladen

  Multiplex werkbladen bestaan uit een basis van 32 mm watervast verlijmd multiplex met doorgeronde waterkering. Verkrijgbaar in het wit en lichtgrijs.

 • Spaanplaat Werkbladen

  De hoogwaardige Spaanplaat Werkbladen zijn opgebouwd uit een kern van vochtwerend spaanplaat, klasse 1 (EN 323), 700 kg/m3 en een toplaag van wit HPL in een dikte van 0,7 mm. Toplaag en kern zijn beide waterbestendig verlijmd, D3 met PVAC-lijm. De werkbladen zijn aan de voorzijde 1/2 doorgegrond, kras-, stoot- en slijtvast, zijn antistatisch en trekken geen vuil aan.

 • ClicWall panelen

  ClicWall panelen, snel, eenvoudig en onmiddelijk afgewerkt, ClicWall is het revolutionaire MDF wandbekledingsysteem van Unilin met de gepatenteerde Uniclic® technologie, bekend van QuickStep van de Unilin Flooring divisie.

  De panelen klikken snel en eenvoudig in elkaar en zo zijn de ClicWall panelen tot 5 keer sneller dan meer traditionele wandbekledingmaterialen zoals gipsplaten. Bovendien wordt een nagenoeg naadloos resultaat gecreëerd en is de wand onmiddellijk en duurzaam afgewerkt.

  Standaard zijn de panelen 600 mm breed, 2785 mm hoog en 10 mm dik. Andere formaten zijn verkrijgbaar op aanvraag. ClicWall combineert een ongeëvenaard plaatsingsgemak met hedendaagse esthetiek dankzij een ruime keuze aan decors en accessoires. Alle decors zijn bovendien in plaatmateriaal voor maatmeubelen verkrijgbaar. Het levert brandveilig en akoestisch comfort. ClicWall is verkrijgbaar met een brandweerstand van 1 uur (FR 60).

 • ClicWall kniklijst

  ClicWall kniklijst in bijpassend decor ten behoeve van de ClicWall panelen. Ook verkrijgbaar in een variant met grondeerfolie, ten behoeve van spuitwerk.

 • ClicWall plint

  ClicWall Plint in bijpassend decor ten behoeve van de ClicWall panelen. Ook verkrijgbaar in de variant grondeerfolie ten behoeve van spuitwerk.

 • ClicWall profielen

  ClicWall Profielen voor binnen- en buitenhoeken ten behoeve van afwerking van de ClicWall panelen. Bestel de nodige accessoires voor een perfecte afwerking!

Meubelpanelen

De meubelpanelen van Blok Plaatmateriaal bestaan uit 18mm spaanplaat welke aan twee zijden zijn afgewerkt met een melamine toplaag. Elk paneel heeft 1 langskant voorzien van 2mm ABS kantenband en de andere langskant is voorzien van 1mm ABS kantenband. Verder is er bijpassende ABS kantenband leverbaar. Deze wordt gebruikt om de kopse randen van het meubelpaneel af te werken.

Berken Topfix

Topfix is een kwalitatief hoogstaande Berken Multiplexplaat, tweezijdig beplakt met HPL. Overigens ook direct uit voorraad leverbaar. Topfix is geschikt voor de meest uiteenlopende interieurtoepassingen. 

Werkbladen Multiplex

De multiplex werkbladen bestaan uit een basis van 32 mm watervast verlijmd multiplex met doorgeronde waterkering. Verkrijgbaar in het wit, lichtgrijs, donkergrijs en ahorn.

Werkbladen Spaanplaat

De hoogwaardige werkbladen zijn opgebouwd uit een kern van vochtwerend spaanplaat, klasse 1 (EN 323), 700 kg/m3 en een toplaag van wit HPL in een dikte van 0,7 mm. Toplaag en kern zijn beide waterbestendig verlijmd, D3 met PVAC-lijm. De werkbladen zijn aan de voorzijde half doorgegrond, kras-, stoot- en slijtvast, zijn antistatisch en trekken geen vuil aan.

Clicwall

Snel, eenvoudig en onmiddellijk afgewerkt, ClicWall is het revolutionaire MDF wandbekledingsysteem van Unilin met de gepatenteerde Uniclic® technologie, gekend van QuickStep uit de Unilin Flooring divisie.
De panelen klikken snel en eenvoudig in elkaar en zo is ClicWall tot 5 keer sneller dan meer traditionele wandbekledingmaterialen zoals gipsplaten. Bovendien wordt een nagenoeg naadloos resultaat bekomen en is de wand onmiddellijk en duurzaam afgewerkt.

Standaard zijn de panelen 600 mm breed, 2785 mm hoog en 10 mm dik. Andere formaten zijn verkrijgbaar op aanvraag. ClicWall combineert een ongeëvenaard plaatsingsgemak met hedendaagse esthetiek dankzij een ruime keuze aan decors en accessoires. Alle decors zijn bovendien in plaatmateriaal voor maatmeubelen verkrijgbaar.

Brandveilig en akoestisch comfort.

ClicWall is verkrijgbaar met een brandweerstand van 1 uur (FR 60). Deze specifieke opstelling met brandvertragende ClicWall panelen (ClicWall FR) wordt ondersteund met een Europees certificaat en komt tegemoet aan de meest courante eisen op het vlak van brandveiligheid.

Lisocore

Lisocore, een hoogwaardig constructie paneel bestaande uit een driedimensionale plaat tussen 2 deklagen MDF. Een sterke lijm in combinatie met unieke gefreesde uitsparingen zorgt voor een vormgesloten hechting.