Kantfineer

Blok Plaatmateriaal kan uit voorraad kantfineer in diverse houtsoorten, breedtes en diktes leveren. Om onze klanten van een totaaloplossing te voorzien zijn eveneens kantenbanden beschikbaar met dezelfde oppervlaktebehandeling als de platen. Dit impliceert dat er kantenbanden beschikbaar zijn in een "brushed en "scratched" afwerking. De kantenba...

Blok Plaatmateriaal kan uit voorraad kantfineer in diverse houtsoorten, breedtes en diktes leveren. Om onze klanten van een totaaloplossing te voorzien zijn eveneens kantenbanden beschikbaar met dezelfde oppervlaktebehandeling als de platen. Dit impliceert dat er kantenbanden beschikbaar zijn in een "brushed en "scratched" afwerking. De kantenbanden zijn beschikbaar op rol van 50 m in 2 breedtes namelijk 26 mm en 46 mm. De geborstelde kantenbanden hebben een dikte van 1 mm en de gescratchte van 0,8 mm. Andere houtsoorten, diktes en breedtes zijn mogelijk. Neem hiervoor contact op met de afdeling verkoop.

Lees meer Toon minder

Subcategorieën

  • Kantfineer
  • Kantfineer Querkus Finest Oak
  • Kantfineer Shinnoki
  • Kantfineer Nørdus
  • Kantfineer Nuces

    De zacht golvende nerf van de edelfineercollectie Nuces, gesneden in gelijkmatig dunne stroken van de Amerikaanse walnotenstam, vindt zijn oorsprong in het ambachtelijke proces van gestoken fineren en houtsoorten. Het combineren van de verschillende kleurtonen van de noot in geometrische of figuratieve patronen creëert speciale effecten met een bijzonder hoogwaardig en luxueus uiterlijk. Deze volwaardige uitstraling van de zwarte walnoot zorgt voor een unieke ervaring van massief hout. Recht of kwartiers gezaagde stroken worden naast elkaar gevoegd en samengesteld tot decoratieve fineerpanelen met een hedendaags design.