Astrata

Geef het interieur een extra dimensie met houten muurbekleding. Astrata is wandbekleding op basis van gesneden hout van gerecycleerde oude balken. De Astrata-producten zijn beschikbaar in 2 varianten: planken en balken.

Astrata Wood for walls

Subcategorieën

 • Astrata planken

  Astrata planken  Astrata planken 

  Oak natural Adagio
  Oak Natural Adagio

  Oak natural allegro
  Oak Natural Allegro

  Oak natural vivace
  Oak Natural Vivace

  Natural Oak Ivory oak

  Milk Oak Desert Oak

  Manhattan Oak  Chocolate Oak

  "Astrata planks" Wood for walls zijn gefineerde en voorgeprofileerde eiken planken voor decoratieve wandbekleding. Deze eenvoudig te monteren lambrisering is voorzien van een tand- en groefverbinding waarbij de planken onzichtbaar genageld kunnen worden. Bovendien is er een uitsparing voorzien om de planken ook te bevestigen met behulp van een metalen clip. Hierdoor gaat de installatie gemakkelijk en snel.

  "Astrata planks" Wood for walls zijn dus de perfecte oplossing om op een eenvoudige manier hout in het interieur te integreren. De houten planken zijn beschikbaar in 3 verschillende breedtes die bovendien onderling gecombineerd kunnen worden.

  Voordelen:

  • Echt hout met natuurlijke karakteristieken
  • Zeer eenvoudige installatie
  • Onzichtbare bevestiging dankzij blinde vernageling of clips
  • Brute planken en daardoor nog perfect te personaliseren
  • Verkrijgbaar vanaf 50 m²
  • Ook te verkrijgen op brandvertragende MDF

  Blinde vernageling
  Het unieke profiel voor blinde vernageling laat u toe om de planken te bevestigen op een achterliggende structuur. De planken kunnen zowel vanaf links als vanaf rechts aaneen gezet worden. Ook op de kopse kant is er een profilering waardoor er ook in wildverband gewerkt kan worden.

  Let op: Alleen op projectbasis leverbaar. Voor meer informatie neem contact op met de verkoopafdeling. 

   Leaflet

  www.astratadecospan.com 

 • Astrata balken

  Natural Oak  Ivory Oak

  Milk Oak  Desert Oak

  Manhattan Oak  Chocolate Oak 

  Astrata slats zijn gefineerde balken voor decoratieve interieurdoeleinden. De houten balken geven het interieur een dynamiek zonder al te overweldigend te zijn.

  De driezijdige balken moeten nog op een onderliggende structuur worden gemonteerd. Dit kan op verschillende manieren, zoals lijmen, spijkeren, met houten deuvels of met een groef en verbindingslat. Optioneel kunnen boringen of een groef voorzien worden. De vierzijdige balken zijn rondom gefineerd en kunnen daarom als een afzonderlijk element worden gebruikt. Een reeks balken kan zo dus een semi-transparante wand vormen om een ruimte te verdelen. Astrata-balken worden altijd op bestelling gemaakt en zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende houtsoorten, vanaf 150 identieke stuks.

  Astrata Wood for walls

  Let op: Alleen op projectbasis leverbaar. Voor meer informatie neem contact op met de verkoopafdeling. 

   www.astratadecospan.com  OBSCURE
  Beeld: Johannes van Camp

  Dit product is onder andere toegepast bij het schitterende hotel / interieurproject OBSCURE van Blok by Carina, waar we tegelijkertijd de akoestiek enorm hebben weten te verbeteren! Is uw interesse gewekt? Kijk hier!

 • Astrata Coustics

  Astrata Coustics, Wood for walls is de perfecte oplossing voor akoestische panelen uit de Astrata serie. 

  Astrata Coustics, verlijmde latten op een hoogwaardig stijf PET vilt.

  Astrata Coustics, verkrijgbaar in 1 onbehandelde eik en 3 kant-en-klaar gebeitste en geverniste looks.

  Astrata Coustics, perfect te combineren met Shinnoki panelenParky vloeren en Astrata Slats.

Geef het interieur een extra dimensie met houten muurbekleding. Astrata is wandbekleding op basis van gesneden hout van gerecycleerde oude balken. De Astrata-producten zijn beschikbaar in 2 varianten: planken en balken.

Astrata Wood for walls