Maatwerk binnendeuren

Design, kwaliteit en snelle service 

Blok Plaatmateriaal in Beverwijk is gespecialiseerd in het maken van kwalitatief op maat gemaakte binnendeuren. In eigen fabriek worden met behulp van moderne machines de deuren vervaardigd. Door de nauwe samenwerking met Blok Plaatbewerking, hebben wij ruime kennis en ervaring in huis, om tot de juiste materiaalkeuze en bewerkingsmogelijkheden te komen. Het is mogelijk om grote en kleine partijen binnendeuren in korte tijd te produceren.

 Bestelformulier Maatwerk binnendeuren V2

  

Mogelijkheden maatwerk binnendeuren

Voor supermarktketens, hotel- en kantoorinrichtingen, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, horeca- en winkelinrichtingen, cellencomplexen en jachtbouw kunnen onze maatwerk-binnendeuren uitkomst bieden.

  • Alle maten tot en met 3040 mm x 1280 mm mogelijk
  • Volspaanplaat of air spaanplaat, uitgevoerd met randhout van bamboe of hardhout
  • Afgewerkin naar keuze met HPL of fineer uit al onze collecties
  • Korte productie- en levertijd: binnen 15 werkdagen, uitgaande van aantallen tot 50 deuren (aantallen daarboven in overleg)


Prijsopgave van een opdracht

Voor een prijsopgave van een opdracht kunt u contact opnemen met de afdeling verkoop van Blok Plaatmateriaal. Bij een opdracht verzoeken wij u het deuren bestelformulier in te vullen en mee te sturen. (Na het aanklikken van bovenstaande Excel-versie, kies voor opslaan als).