Dennis Hemels zit al een paar maanden bij Blok Plaatmateriaal op de verkoop binnendienst in Beverwijk. Wij zijn erg benieuwd hoe het hem tot nu toe bevalt en stelde hem een paar vragen.


Wat is je werkervaring binnen deze branche?

“Ik ben al 13 jaar als verkoper binnendienst aan het werk. Eerst in afbouw en systeemplafond en later in de bouwmaterialenhandel. Mijn kennis van plaatmateriaal is in de loop der tijd goed gevormd.”

Hoe ervaar je het werken bij Blok Plaatmateriaal tot nu toe?

“Tot nu toe ervaar ik het als heel goed! Blok Plaatmateriaal is een fijn bedrijf met korte lijnen en een goede sfeer.”

Wat zijn de leuke en minder leuke werkzaamheden als verkoper binnendienst?

“Ik vind de interieurbranche erg leuk om in te werken. Het minder leuke als verkoper binnendienst is soms het vele telefoonverkeer op een dag. De vraag naar constructief en decoratief plaatmateriaal is enorm gestegen, maar we doen er alles aan om aan de vraag te blijven voldoen.”

Hoe zullen je collega’s bij Blok je omschrijven?

“Hopelijk omschrijven ze mij als een positief persoon, die van aanpakken weet en die nuchter en objectief is, maar dat moeten we ze zelf vragen, haha.”

Heb je al een leuke anekdote die je met ons wilt delen?

“Ja, die heb ik zeker! In mijn allereerste week kreeg ik van Jan Blok een envelop mee naar huis, die ik echt pas thuis mocht openmaken. In die envelop zat een uitnodiging voor de F1 Grand Prix in Abu Dhabi! De uitnodiging is vanwege het 40-jarig bestaan van Blok Plaatmateriaal. Het hele bedrijf is uitgenodigd om dit in Dubai te vieren. Gaaf dat ik mee mag ook al werk ik er nog maar net.”



Blok Plaatmateriaal