Een nieuwe collega in ons midden!

Wij mogen Kees Beekman verwelkomen in de groep. Kees is onze nieuwe buitendienstvertegenwoordiger voor Noord Nederland. Wij stellen hem graag aan u voor!

Wat is jouw kennis en kunde op het gebied van plaatmateriaal?
De afgelopen 12,5 jaar heb ik voor Maiburg Hout uit Waalwijk gewerkt en daar heb ik veel kennis en ervaring van plaatmateriaal opgedaan. Ik bezocht interieurbouwers, afbouwbedrijven en standbouwers in Noord-Nederland. Ik heb veel kennis gekregen over de verwerking en de toepassingen van plaatmateriaal. Daarvoor was ik werkzaam in de woninginrichting en projectinrichtingwaar ook plaatmateriaal wordt toegepast.' 

Waar ligt jouw kracht?
Mijn kracht ligt bij het stukje relatiebeheer. En dan vooral om de behoefteen wensen van onze klanten te inventariseren en deze behoeftes en wensen zo goed mogelijk door ons te laten invullen. Maar ook ons assortiment plaatmateriaal in de breedte te presenteren en toe te laten passen in de opdrachten van de klanten.

Wat is de grootste uitdaging voor jou bij Blok Plaatmateriaal?
De grootste uitdaging is om van het rayon Noord-Nederland een groot succes te maken. Mijn doel is om te zorgen voor meer kopende klanten en Blok Plaatmateriaal meer onder de aandacht te brengen. Dit ga ik doen door ons brede assortiment plaatmateriaal, snelle leveringen en voorraad goed in de markt te zetten.

Hoe zullen collega's jou omschrijven?
Als ik het voor mijn collega’s mag invullen, zullen ze zeggen: vriendelijk, belangstellend, gezellig en doortastend.

Waar kijk je naar uit nu je bij Blok aan de slag bent gegaan?
Ik kijk uit om met enthousiasme naar onze klanten te kunnen gaan en samen met mijn collega’s Blok Plaatmateriaal te promotenen te ondersteunen.

Kees, wij wensen je veel werkplezier bij ons!

Wilt u Kees Beekman bereiken? Dat kan via onderstaande gegevens.
Mobiel: 06 48 03 03 85
E-mail: kbeekman@blokplaatmateriaal.nl