Met de fineren van Decospan haal je de natuur naar binnen. Een dunne laag echt hout geeft ieder project de warmte en schoonheid zoals de natuur het bedoeld heeft. Wandpanelen en meubels, decoratief én praktisch; met de fineren van Decospan creëren we uit veelzijdige plaatmaterialen tijdloze elegantie. 

 

Fineren van topkwaliteit

BLOK Plaatmateriaal biedt een ruim assortiment fineren van topkwaliteit van DecospanWij hebben niet alleen onze eigen Nuces collectie ontwikkeld, maar ook de Nørdus, Shinnoki 4.0 en de Querkus collecties van Decospan hebben wij op voorraad.

 

Ook de panelen uit de Shinnoki 4.0 collectie passen in ieder interieurproject. Ze bestaan uit twee lagen fineer met daartussen een 18 mm dikke MDF plaat óf uit fineer met een HPL backing. De platen zijn direct klaar voor gebruik en leverbaar in 18 uiteenlopende designs. 

 


Voor een eigentijdse Scandinavische look kies je fineren uit de Nørdus collectie. Het materiaal wordt gemaakt van naald- en berkenhout en enkelzijdig verlijmd op 18 mm MDF, met een laag tegenfineer voor een goede stabiliteit. De Querkus Finest Oak collectie biedt hoogwaardige eiken fineren in verschillende diktes en afwerkingen. Hiermee laat je de warmte en natuurlijke schoonheid van eikenhout naadloos opgaan in het interieur. 

 

Ontdek nu onze fineer collectie