Samen met leverancier Formica was Blok Plaatmateriaal met trots sponsor van ELLE Business Lounge tijdens de Dutch Design Week. Voor dit designfestival bundelde Evelien Reich, hoofdredacteur bij ELLE Decoration NL, en interieurbedrijf Daphna Laurens hun krachten.
Het resultaat? Een unieke Business Lounge boordevol adembenemende ontwerpen.

De eyecatcher in de Business Lounge was een terracotta kleurige bar, gebouwd door interieurbouwer Sander Zwart. De bar, met een schitterende kleurencombinatie had een lengte van máár liefst twaalf meter en krulde als een slang door de ruimte. Tijdens de Dutch Design Week diende deze eyecatcher onder meer als koffiebar, presstour en werkplek. Super multifunctioneel dus!

 

Voor het ontwerp zijn bedachtzame materiaalkeuzes gemaakt. Binnenin is gebruik gemaakt van populieren multiplex en grijs vochtwerend MDF van Unilin. Het uiterlijk van de bar heeft zowel horizontaal, als verticaal een andere afwerking, afkomstig uit de collectie van Formica MicroDot in de kleur Earthenware. De mix van Unilin met Formica, resulteerde in een innovatief design waarbij een esthetisch ontwerp en duurzaamheid zij aan zij staan.

We hopen jullie volgend jaar tijdens de Dutch Design Week te ontmoeten op deze werkplek, want dan staat de balie er weer!