INTERVIEW>>

Blok Plaatmateriaal blijft groeien. Reden genoeg om iemand in ons midden te hebben die het team komt versterken. Cliff van der Vaart gaat vanaf heden de functie Verkoper Buitendienst bekleden voor de regio Zuid- Zuidwest-Nederland. Aanleiding genoeg om hem een paar vragen te stellen!

Wat is jouw link met Blok Plaatmateriaal?

“Ik ken Blok Plaatmateriaal al jaren vanuit de markt. Bij eerdere werkgevers waren zij een concurrent. Via mijn vorige werkgever kwam ik voor het eerst in contact met Blok Plaatmateriaal. Vanaf de eerste keer dat ik in Beverwijk ben geweest, dat was ongeveer twee jaar geleden, was ik enthousiast over de organisatie!”

Hoe ben je bij Blok Plaatmateriaal terecht gekomen?

“Ik zag een aantal maanden geleden de vacature voor ‘vertegenwoordiger’. Daarover heb ik geïnformeerd bij Jan Blok. Daarna is het allemaal vrij snel gegaan.”

Wat is jouw missie bij Blok Plaatmateriaal?

“Op een gedegen manier de plannen en ideeën van Blok Plaatmateriaal naar buiten uitdragen. Duidelijk zijn naar de klanten wat de mogelijkheden zijn, zodat zij weten met wat voor soort bedrijf ze in zee gaan.”

Wat is de grootste misvatting die mensen over je hebben?

“Ik kan serieus met iets de draak steken en kan iets leuks heel serieus benaderen. Dit kan tot verwarring leiden.”

“Mijn kracht ligt in het stuk relatiebeheer.”

Wat inspireert jou?

“Mensen die met hetzelfde enthousiasme en overgave werken. Daarnaast ben ik een echte teamplayer. Ideeën delen, plannen maken en resultaten delen.”

Waar ligt jouw kracht?

“Mijn kracht ligt in het stuk relatiebeheer. Het contact onderhouden met de klant. Uiteraard met als doelstelling om de materialen van Blok Plaatmateriaal te verkopen. Wanneer de klant andere vragen heeft waaraan Blok Plaatmateriaal niet kan voldoen zet ik graag mijn uitgebreide netwerk in.”

“De stap naar marktleider is verleidelijk.”

Wat is jouw visie voor Blok Plaatmateriaal op de lange termijn?

“Mijn visie op de lange termijn is, dat Blok Plaatmateriaal een onderscheidende en betrouwbare leverancier is van top merken. De stap naar marktleider is verleidelijk. Onderscheidend op diverse vlakken, zoals de bijna vanzelfsprekende leverbetrouwbaarheid, juiste prijs-kwaliteitverhouding, maar ook bepalend voor de voorschrijvende markt.”