MEDITE - MDF

Word online lid van de MEDITE MDF-community

Medite Smartply, lanceert een nieuw digitaal platform, MEDITE Makes It Real. In deze community kunnen MDF-liefhebbers hun ideeën tot leven brengen.

Van fabrikanten, timmerlieden en meubelmakers tot mensen die interesse hebben in MDF: iedereen kan nu lid worden van de nieuwe community van Medite. De eerste 500 inschrijvingen ontvangen daarnaast ook een exclusief welkomstpakket! In de online community kun je je laten inspireren door projecten van andere leden, evenals het delen van jouw eigen werk.

Doel
‘Medite makes it real’ legt de focus op Medite-producten waarmee u alles kunt creëren wat u maar bedenkt, van kledingkasten tot bedden. Alles is mogelijk. Een van de innovatieve plaatproducten kan zelfs buiten worden gebruikt. Buitenkeukens, speeltuinen of tuinhuizen, het is het hele jaar door bestand tegen alle weersomstandigheden. Medite MDF helpt u om elk idee en elk moment van inspiratie om te zetten tot een daadwerkelijk project. U hoeft niet langer te zoeken naar het juiste materiaal waarmee u aan uw project kunt beginnen. Vertrouw simpelweg op Medite MDF.

Collectie 
Wilt u een keuken maken, dan is een vochtwerende plaat van toepassing. Bezig met bouwen van een kwetsbare omgeving? Kies dan voor formaldehyde. Voor een openbaar gebouw biedt Premier FR (brandvertragend) de juiste kwaliteit. 

We kunnen zeggen: MEDITE Makes it Real!

Word lid en ontvang de laatste updates over MDF. Meedoen aan maandelijkse prijsstrekkingen? Upload foto's van uw projecten en doe mee! 

MELD AAN

MDF