De UNILIN Evola collectie is ook gemelamineerd op zwarte MDF verkrijgbaar. Dit budgetvriendelijk alternatief voor verlijmen van HPL op zwarte MDF zorgt voor extra creatieve mogelijkheden binnen uw interieurprojecten. U kunt spelen met de zwarte kleur van de basisplaat in combinatie met de toplaag afwerking. De plaat is bovendien uitermate geschikt voor perforatie, frezen of groeven. Ook afkanten is niet noodzakelijk, dankzij de zwart ingekleurde massa.

We bieden 2 formaten aan: breedte 2070mm en breedte 1220mm. Op die manier kan het juiste formaat gekozen worden in functie van uw zaagplan.De basisplaat Umidax Noir is een MDF-plaat met hoge densiteit, zwart gekleurd in de massa. De plaat is onderhevig aan minimale uitzetting en zwelling in een zeer vochtige omgeving en heeft een lage formaldehyde-emissie (klasse E1). Op aanvraag kan deze MDF-plaat geleverd worden met PEFC-, FSC- of FSC Controlled Wood-certificaat. Umidax Noir is beschikbaar op aanvraag. Heeft u vragen rond technische mogelijkheden, diktes, minimum afname hoeveelheden? Contacteer ons verkoopteam.

 Umidax Noir

De vele voordelen op een rij: 

• Budgetvriendelijk alternatief voor 2-zijdig verlijmen van HPL op zwarte drager
• Optimalisatie van zaagplan dankzij formaat 2800x2070 mm en 2440/3050x1220 mm
• Afkanten niet noodzakelijk dankzij de zwarte kleur
• Toepassing in vochtige omgeving door watervaste kwaliteit (Umidax Noir).
• Ook verkrijgbaar in brandvertragende kwaliteit (Firax Noir).
• Verrassend kleureffect bij groeven of perforeren van plaat
• Keuze uit 168 decoren uit de UNILIN Evola collectie

Belangrijke opmerking: MDF Umidax Noir is zwart gekleurd in de massa. Er kunnen echter kleurverschillen zijn tussen verschillende productiebatches en diktes. Wij raden aan om platen van dezelfde productiebatch te gebruiken voor elk apart project.