Welkom Selina


Selina is ons nieuwe gezicht achter de receptie in Beverwijk en zal u voortaan te woord staan bij binnenkomst. Wij stellen haar graag aan u voor. 

Wat is je eerste indruk bij Blok Plaatmateriaal?
“Groot! Niet alleen het kantoor en magazijn, maar ook de hoeveelheid orders die er dagelijks geplaatst worden. Verder heerst er een goede werksfeer, wat er voor zorgde dat ik mij snel op mijn plek voelde.”

 

Waar kunnen wij jou vinden binnen het team?
“Mij vind je bij binnenkomst op kantoor in Beverwijk achter de receptie! Hier zal ik de binnenkomende klanten, koeriers en overige afspraken ontvangen en als eerste te woord staan. Verder zal ik vanuit deze plek diverse administratieve taken afhandelen.”

 

Wat voor werknemer heeft Blok Plaatmateriaal met jou binnengehaald?
“Ik ben iemand met ambitie die alles wil aanpakken en haar verantwoordelijkheden kent. Mij kun je op verschillende vlakken binnen het bedrijf inzetten.”

 

Wanneer voel jij je het meest voldaan op het werk?
“Voldoening haal ik uit het uitzoeken van bijvoorbeeld een verkeerde bon of het uiteindelijk kunnen afhandelen van complexe werkzaamheden. Maar ook het helpen en ontzorgen van klanten/collega’s.”

 

Wat is jouw toegevoegde waarde die jij kunt geven aan Blok Plaatmateriaal?
“Ik zorg ervoor dat de administratieve werkzaamheden met zorg worden uitgevoerd, maar ook dat de mensen die aan de receptie komen zich hier welkom en geholpen voelen. Daarnaast hoop ik met mijn administratieve werkervaring ideeën over bijvoorbeeld de werkwijzen te kunnen delen met mijn collega’s, om op die manier zo efficiënt mogelijk te kunnen werken.”