Welkom Levy!

Levy werkt sinds een paar maanden op de binnendienst in Beverwijk. Hij is net afgestudeerd en gaat bij ons het werkveld ontdekken. Wij zijn erg benieuwd naar wie Levy is, daarom vroegen wij hem een paar vragen.

Welke opleiding heb je gevolgd en waarom is je keuze gevallen voor Blok om te werken?
“Ik heb Commerciële Economie & Ondernemerschap aan Hogeschool TIO in Amsterdam gestudeerd. Vanaf het eerste moment dat ik bij Blok binnen kwam was het gevoel gelijk al goed. Je merkt dat de sfeer relaxed is en dat het echt een familiebedrijf is.”

 

Wat vind je tot nu toe van je nieuwe baan en wat heb je al geleerd?
“Ik heb het heel erg naar mijn zin. De collega’s zijn leuk en de werkzaamheden die bij mijn functie horen gaan steeds makkelijker.”

 

Wat is jouw toegevoegde waarden voor Blok en de klanten?
“Ik ben een persoon die makkelijk en graag praat met mensen. Dat maakt het toegankelijker om dingen aan mij te vragen.”

 

Is er een bepaald citaat of motto dat je inspireert in jouw werk of privéleven?
“Jazeker, mijn motto is; ‘Alles komt goed’. Dat zeg ik eigenlijk altijd. Positief en rustig blijven en alles komt vanzelf wel goed, niet te druk maken als het niet in een keer lukt. Op school stond ik er ook zo in.”

 

Wat is een professioneel doel dat je hoopt te bereiken/een vaardigheid of kennisgebied dat je verder wilt ontwikkelen in je carrière?
“Ik zou in de toekomst graag een manager functie willen vervullen of wellicht het oprichten van een eigen bedrijf. Dit kan zowel in Nederland als in het buitenland zijn.”

 

Als je een superkracht zou kunnen hebben, wat zou dat dan zijn en waarom?
“Als ik een superkracht zou hebben dan zou dat het lezen van gedachtes zijn, dan wordt de verkoop ook een stuk makkelijker, haha.”

 

Waar ben je trots op bij jezelf?
“Ik ben trots dat ik mijn studies zonder vertraging heb kunnen afronden en gelijk ben begonnen met een leuke en uitdagende baan bij Blok.”