Ontmoet Elise, Blok Plaatmateriaal's redactiestagiaire. Met haar behulpzaamheid en oprecht enthousiasme om nieuwe uitdagingen onder de knie te krijgen, is ze een verfrissend en dynamisch onderdeel van ons marketingteam.

Wat sprak je in eerste instantie aan om een redactiestage te lopen bij Blok Plaatmateriaal?

"Van jongs af aan heb ik al affiniteit met interieur. Ik ben eigenlijk altijd wel bezig met mijn kamer zo mooi en efficiënt mogelijk in te richten. Blok Plaatmateriaal en het label, Blok by Carina, hebben natuurlijk ook veel met interieur te maken. Content mogen maken over interieur gerelateerde onderwerpen maakt het voor mij een hele geschikte stageplek."

 

Wat heeft deze stageplek je op persoonlijk gebied gebracht?

"Ik ben zelfverzekerder geworden over mijn eigen kunnen. En ik heb (dat doe ik steeds) een hoop kennis opgedaan over het schrijven van goede marketingteksten en het werken met diverse Adobe-programma’s, zoals Illustrator en Photoshop!"

 

Deel een "beginnersfout", die je tijdens je stage hebt gemaakt en hebt omgezet in een belangrijk leermoment.

"(Te) snel willen werken, waardoor fouten je soms niet opvallen. Tijdens de redactie lessen op school vertelde mijn docent redactie “Zonder deadlines geen headlines.” En dat klopt ook zeker, maar soms moet je de tekst nog even wegleggen en na een uur opnieuw doorkijken."

Als je met iemand uit het bedrijf een dag van baan zou mogen ruilen. Wie zou je kiezen?

"Met Carina Riezebos, wil ik wel een dag van baan ruilen! Waarom? Het lijkt me inspirerend om het ontwerpproces vanaf stap 1 mee te maken en te zien wat hier allemaal bij komt kijken."

Welk lied omschrijft jouw stageperiode bij Blok Plaatmateriaal het beste?

"Leuke vraag! Het nummer: Learning To Fly van Pink Floyd, past hier naar mijn mening het beste bij. Je doet een hoop ervaring op als je stage loopt. Na afronding hiervan vlieg je als het ware uit en neem je jouw opgedane kennis en ervaring mee."

Heb je een hobby die je graag uitoefent in je vrije tijd?

"Ik speel graag gitaar. Het geeft me veel energie. Mijn favoriete nummers proberen na te spelen brengt een bijzonder gevoel met zich mee."

Wat is het beste boek dat je dit jaar hebt gelezen?

"Ik heb veel goede boeken gelezen dit jaar. Maar de beste was met uitstek, The Help van Kathryn Stocket."