Ruim twee decennia is ze werkzaam bij Blok Plaatmateriaal. We spreken met haar over haar indrukwekkende loopbaan en drijfveren.

Op welke werkprestatie ben je erg trots?

"Ik ben trots op mijn plezierige loopbaan. Mijn ontwikkeling van waar ik binnen ben gekomen naar waar ik nu sta, ik startte bij de balie en ontwikkelde mij naar de administratie. En ik organiseer werkuitjes voor Blok Plaatmateriaal, in 2021 vlogen we met het hele Blok-team naar Dubai om de Grand Prix van Dubai mee te maken. Dit organiseren was echt geweldig."

 

Met wie in het bedrijf zou je wel eens van dag willen ruilen?

"Met een van onze vrachtwagenchauff eurs zou ik wel een dag willen ruilen. Ervaren hoe het is om een vrachtwagen te besturen en door het hele land te reizen om bestellingen te leveren aan de klant."

 

Wat vind je het allerleukste aan je baan?

"De afwisseling, geen dag is hetzelfde. Mijn loopbaan bij Blok Plaatmateriaal begon ik als baliemedewerker. Een sociaal, afwisselend en dynamisch beroep. Hierna ben ik gaan werken op de inkoopadministratie en deed daarbij wat facilitaire taken. Ik ben blij dat ik hier aan begonnen ben, ik ontdekte hoe leuk ik facilitaire werkzaamheden vind. Sinds kort ben ik ook preventiemedewerker, ik werk aan dagelijkse gezondheid en veiligheid op de werkvloer. Ook neem ik preventieve maatregelen, zoals bv. het maken van veilige looproutes in ons magazijn."

 

Van welk beroep droomde je vroeger als kind?

"Stewardess, maar ik was helaas niet lang genoeg. Ook het beroep grimeur leek mij leuk, maar daar was alleen een cursus voor, geen opleiding. Ik was pas vijftien, dus dat was geen optie, uiteindelijk besloot ik de kappersopleiding te volgen. Ik heb vijf jaar als kapster en nog twee jaar bij de C&A gewerkt, voordat ik bij Blok Plaatmateriaal kwam. Werken als CliniClowns lijkt mij ook een heel mooi beroep."

 

Wat zijn talenten/eigenschappen die jou uniek maken?

"Het is best lastig om zoiets over jezelf te zeggen, maar ik vind dat ik wel grappig ben. Mijn dochter Eva zegt soms ook: ‘Mam, ik vind jou zo grappig’. Daarnaast voel ik me niet beter dan een ander, heb ik een luisterend oor, ben ik sociaal en spontaan."

 

Waar kan je echt niet zonder leven?

"Een hoop dingen, maar mijn kinderen, daar kan ik echt niet zonder."

 

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

"Wandelen met onze golden retriever, Finn. Ik vind het fijn om een flink stuk met hem te wandelen, het is voor mij een soort meditatie. Maar borrelen met vrienden of thuis op de bank met een boek, werkt voor mij ook als opladen."