Dat de aanvoer van houtachtig plaatmateriaal steeds uitdagender wordt, zal u vast niet zijn ontgaan. Door diverse oorzaken loopt de aanvoer niet parallel met de vraag uit de markt. Dit heeft helaas ook gevolgen voor de bedrijfsvoering van Blok Plaatmateriaal.

Orders noteren op basis van nieuwe aanvoer
Hoewel onze inkopers er alles aan doen om de voorraden op peil te houden, ontkomen we er niet aan om uw order steeds vaker op basis van nieuwe aanvoer te noteren. Nieuwe aanvoer brengt onder de huidige marktomstandigheden jammer genoeg ook de nodige onzekerheid met zich mee. Producties lopen uit of een gebrek aan transportmiddelen gooit roet in het eten. Onvoorziene vertragingen waar we geen of nauwelijks invloed op hebben. 

Toetsen van uw orders
Onze verkopers gaan uw orders toetsen en bevestigen conform beschikbaarheid. De levertijd van producten uit onverkochte voorraad wordt conform onze orderbevestiging uitgeleverd. De levertijd van producten uit nieuwe aanvoer wordt onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden bevestigd. U ziet dan AANVOER op uw bevestiging staan.

Wij doen er alles aan om de voortgang van uw order zo goed mogelijk te blijven monitoren en zo snel mogelijk uit te leveren. 

Magazijn Blok Plaatmateriaal